Haberler

Liseli Kızların Erkek Arkadaş Kavgası Kanlı Bitti

Balıkesir'de, Özel Bir Dershanede Liseli Kız Öğrenciler Arasında Çıkan Tartışma Bıçaklı Kavgaya Dönüştü. Olayda Yaralanan Bir Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı.

Balıkesir'de, özel bir dershanede liseli kız öğrenciler arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda yaralanan bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerindeki olay, Milli Kuvvetler Caddesi'ndeki Özel İletişim Teknik Dershanesi'nde meydana geldi. Muharrem Hasbi Koray Lisesi son sınıf öğrencisi H.E. (18), aynı dershaneye giden Anadolu Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi H.M. (17) ile erkek arkadaşı yüzünden tartıştı. H.E, yanında bir arkadaşıyla beraber H.M.'nin yanına gidip erkek arkadaşlarından ayrılıp başkasıyla çıktığı için tepki göstererek tartışmaya başladı. Üzerine gelen H.E. ve arkadaşının kendisini döveceklerinden korkan H.M, dershanenin kantininden aldığı bıçakla kendini savunmak isterken kavga ettikleri H.E.'yi göğsünden yaraladı. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan H.E, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Balıkesir Devlet Hastenesi'ne sevk edilen H.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerinin olayla ilgili yaptığı soruşturmada yakalanan H.M. isimli öğrenci, savcı tarafından alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.

(YU-YU-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title