Haberler

Liseli Kızı İntihardan, Ayrıldığı Erkek Arkadaşı Vazgeçirdi

Güncelleme:

Adapazarı'nda erkek arkadaşından ayrıldığı için köprüye çıkarak intihar etmek isteyen 17 yaşındaki liseli kız öğrenci Z.Ç.'yi bir tek erkek arkadaşı ikna edebildi.

Adapazarı'nda 17 yaşındaki liseli kız öğrenci Z.Ç., Sakarya Nehri Köprüsü'ne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Genç kız yaklaşık bir saat sonra erkek arkadaşının olay yerine gelmesi üzerine ikna oldu ve köprüden indi.

Adapazarı'nda lise öğrencisi Z.Ç. iddiaya göre okuldaki erkek arkadaşından ayrılınca bunalıma girdi ve öğle saatlerinde Güneşler Mahallesi'ndeki Eski Sakarya Köprüsü'ne gelerek intihar girişiminde bulundu. Köprünün alt kısmında bulunan boruların üzerine çıkan genç kızı gören çevredeki kişilerin durumu bildirmesiyle, olay yerine çok sayıda polis, 112, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

AFAD VE AKUT EKİPLERİ ÖNLEM ALDI


Olay yerine gelen ekipler genç kızı ikna için uğraştılar. Ancak sürekli olarak ağlayan liseli kızın intihar girişimini öğrenen okul arkadaşları ve öğretmenleri de olay yerine geldi. Köprünün yan kısımlarındaki korkuluklara tutunan genç kızın dengesini kaybedip köprüden düşme ihtimaline karşılık AFAD ve AKUT ekipleri, köprünün altında da önlemler aldı.

ERKEK ARKADAŞI İKNA ETTİ


Yaklaşık bir saat ikna edilmeye çalışılan genç kız, olay yerine gelen ayrıldığı erkek arkadaşıyla kısa süre konuştuktan sonra ikna olarak ekipler tarafından yukarıya alındı.

Erkek arkadaşıyla uzun süre sorun yaşadığı ve ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği ileri sürülen genç kız, daha sonra 112 ekipleri tarafından Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada genç kızın yakınları, olay yerinde çekim yapan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Güneşler Sakarya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (48)

Vanli:

Rabbim gençlerimizi kurtarsın bu cehaletten Rabbim bizleri islam üzerine yaşatsın ve islam üzerine öldürsün bir bayanın erkek arkadaşı helali olur eşi başka olamaz eğer küçükken anne baba olarak çocuklarımıza islam öğretmeliyiz ve islami bi yaşam sürdürmeliyiz bireyler mutlu olursa ülkede olur bireyler mutsuz olursa ülke ve dünyada bölye karışık olur

37
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu kız ve ailesine yazık değilmi _? Yaşı reşit değil ve videosu buzlanmadan yayında . Çevresindeki herkez tarafından linç edilecek dedikodu yapılacak vs vs . .

33
6
yanıtYanıtla
ERHAN:

ONU BUNU BİLMEM , BAKIYORUM İZLİYORUM GÖRÜYORUMDA HERKES MEZHEBİ GENİŞ OLMUŞ, 15 YAŞINDA ERKEK ARKADAŞI VAR VS SONRA TECAVÜZE UGRADI ÖLDÜRÜLDÜ VS . AİLELER VURDUM DUYMAZ AMAN HAA OGLUMA KIZMA SESLENME AGLAMASIN DİYEDİYE EL BEBEK GÜL BEBEK BÜYÜTÜYORLAR BİZİM ANAMIZ BABAMIZ BİZİ NASIL BÜYÜTTÜ AMA ŞİMDİKİ BÜYÜYENLER ÖYLE DEĞİL. MÜNİR ÖZKUL VE ADİLE NAŞİTİN BİR FİLMİ VARDI AİLE ŞEREFİ DİYE AZCIK İZLESELERDE DERS ALSALAR YAZIK

32
2
yanıtYanıtla
tayfun BayrakMobil-IOS:

Bencede, bunlar aşırı dizi izlemekten kaynaklı

33
1
yanıtYanıtla
sencer:

KESİN CİNSELLİK YAŞAMIŞLARDIR. YA DA KIZ İSTERİK RUHA SAHİPTİR. BENİM KIZ ARKADAŞIM BOYNUMA BIÇAKLA SALDIRMIŞTI AYRILDIK DİYE. HER ŞEY OLABİLİR HAYATTA. ŞAŞIRMAMAK LAZIM. ALLAH HEPİMİZE AKIL FİKİR VERSİN. KINADIĞINIZ BAŞINA GELMESİN DİKKAT EDİN LAFLARINIZA.

25
5
yanıtYanıtla
adsız kurt:

salak kız değer mi hiç . . . . . . .

25
2
yanıtYanıtla
ANNE:

Türk dizilerinin ürünleridir bunlar. . .

25
1
yanıtYanıtla
MERT:

EĞER ERKEK İNTİHARA KALKIŞSAYDI KIZ İKNA ETMEK İÇİN GELMEZDİ

24
2
yanıtYanıtla
arin mirkan:

kız kendini rezil etmiş basının suçu nedir ha mahalle duymuş ha türkiye ne fark eder

24
1
yanıtYanıtla
yazık ya:

değmez kızım, baban için bile değmez. . .

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title