Haberler

Liseli Kıza Tecavüze Yeltenen 3 Kişi Yakalandı

Manisa'da Meydana Gelen Küçük Yaşta Kız Kaçırma Olayında, Liseye Giden 14 Yaşındaki N.d.'yi Kaçırıp Parasını Gasp Ederek Tecavüze Yeltendikleri İddia Edilen Şüpheli 3 Kişi Polis Tarafından Yakalandı.

Manisa'da meydana gelen küçük yaşta kız kaçırma olayında, liseye giden 14 yaşındaki N.D.'yi kaçırıp parasını gasp ederek tecavüze yeltendikleri iddia edilen şüpheli 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün gece yarısı saat 23.15 sıralarında Dericiler Sitesi'nde bir kızın bağırarak yardım istediği yönünde 155'e yapılan telefon ihbarını alan polis, olay yerine giderek korku içerisindeki lise öğrencisi N.D.'yi buldu. N.D.'nin, Tayfur .A. (20), Hakan U. (23) ile Nevzat Ç. (18) isimli şüphelilerin kendisini otomobille kaçırdığını, Tayfur A. isimli şahsın 20 YTL parasını darpla gasp ederek bıçak zoruyla kendisine tecavüze yeltendiğini öne sürmesi

üzerine ekipler, yaya olarak kaçan Tayfur A. kısa sürede yakaladı. Hakan U. ile Nevzat Ç. ise olaydan 34 saat sonra ele geçirildi.

Olayla ilgili polise ifade veren N.D.'nin, anne ve babasının ayrı yaşadığını, Manisa'da ikamet eden babasıyla birlikte kaldığını ancak babasının kendisine kötü muamelede bulunması nedeniyle ilçede yaşayan annesinin yanına gitmeye karar verdiğini belirterek, "Evden ayrılıp bir kafede otururken okuldan arkadaşım olan Nevzat Ç. ve Tayfur A. ile karşılaştım. İstasyonda birlikte alkol aldıktan sonra başıam gelenleri anlatıp anneme gitmek istediğimi söyledim. Onlar da bana yardım edeceklerini söyleyerek 20 YTl

paramı zorla aldılar. Daha sonra Hakan U. isimli kişinin arabasıyla beni Dericiler Sitesi'ne götürdüler." dediği öğrenildi. N.D.'nin daha sonra, siteye gittiklerinde kandırıldığını anlayınca Hakan U.'dan aracı durdurmasını istediğini, otomobilden indikten sonra Tayfur A.'nın kendisini karanlık bir köşeye çekerek bıçak zoruyla tehdit edip tecavüze yeltendiğini, bunun üzerine bağırarak yardım istediğini iddia etti.

Tayfur A., Nevzat Ç. ve Hakan U. isimli şahıslar bugün alınan doktor raporunun ardından adliyeye sevk edildiler.

(ÖA-EY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title