Haberler

Liselerarası Futbol Turnuvası

Yüreğir Ülkü Ocakları'nın 2. Geleneksel Liselerarası Halısaha Futbol Turnuvası'nda Şampiyonluk Kupasını Yüreğir Lisesi Kazandı. Turnuvada İkinciliği Farabi Lisesi Aldı.

Yüreğir Ülkü Ocakları'nın 2. Geleneksel Liselerarası Halısaha Futbol Turnuvası'nda şampiyonluk kupasını Yüreğir Lisesi kazandı. Turnuvada ikinciliği Farabi Lisesi alırken Sevim Tekin lisesi ise üçüncü oldu.

Geçen Nisan ayında başlatılan turnuvaya Enver Kurttepeli, İMKB, Dadaloğlu, Yüreğir, Farabi, Kiremithane EML, Sevim Tekin, Yüreğir Anadolu, Sunar Nuri Çomu ile Mobil Ticaret Lisesi olmak üzere toplam 10 takım katıldı.

Yüreğir'de PTT Evleri Mahallesi'ndeki Almila Halısaha'da düzenlenen turnuvanın son maçı Farabi Lisesi ile Yüreğir Lisesi arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçı MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Özler, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu da izledi. Vatandaşların da heyecanla izlediği maçı 3-1'lik sonuçla Yüreğir Lisesi kazandı.

Yüreğir Ülkü Ocakları Halk Oyunları Ekibi'nin gösteri sunduğu final maçında kupalar sahiplerini buldu. Şampiyon olan Yüreğir Lisesi'nin kupasını Yılmaz Tankut, Farabi Lisesi'nin kupasını Ahmet Erdoğan, Sevim Tekin Lisesi'nin kupasını ise Taner Özler verdi.

Ayrıca Farabi Lisesi'nden turnuvanın "Gol Kralı" olan Erhan Güneş ödülünü MHP Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu'nun elinden alırken, final maçındaki başarısından ötürü hakem Ahmet Doğan'a ise ödülünü MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf kanlı sundu.

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut ve İl Başkanı Ahmet Erdoğan bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini, birlik ve beraberlik ile kaynaşma ortamı hazırladığını kaydederek Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Gürhan Kütük'ü kutladılar.

(AB-S) 01.06.2008 11:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title