Haberler

Birincilik Beklerken Okul İkincisi Olunca Plaketini Yere Bırakıp Gitti

Güncelleme:

Okul birinciliği beklerken ikinci olunca ödül töreninde plaketi yere bırakan Hümeyra K., "Mezuniyete 1 gün kala okul ikincisi yapan hocalarıma çok teşekkür ediyorum." dedi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencisi, okul birinciliği beklerken okul ikincisi olunca ödül töreninde aldığı plaketi yere bırakarak, "Bana verdiğiniz bu plaketi size geri hediye ediyorum." dedi. Cübbesini çıkarıp salonu terk eden öğrencinin bu hareketi salondaki velilerden alkış aldı.

SALONDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 12-A sınıfı öğrencisi Hümeyra K., mezuniyet gecesine damgasını vurdu. Gecede velilerin ve okul idaresinin doldurduğu salonda dereceye giren öğrencilerin isimleri okunmaya başladı. Okul ikincisi olarak anons edilen 12-A sınıfı öğrencisi K., ödülünü ve plaketini aldı. Okul birincisine ödülünü veren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal konuşmasını tamamladıktan sonra mikrofonu eline alarak konuşma yapan 12-A sınıfı öğrencisi Hümeyra K., salonda soğuk rüzgarların esmesine sebep oldu.

"4 YIL BOYUNCA..."

Okul birinciliğinin son günde elinden alındığını iddia eden öğrenci, "4 yıl boyunca okul birincisi olan beni mezuniyete 1 gün kala okul ikincisi yapan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bana verdiğiniz bu plaketi size geri hediye ediyorum." diyerek plaketi yere bıraktı, mezuniyet kepi ve cübbesini çıkartarak salonu terk etti.

Hümeyra K.'nın bu tepkisi salonu dolduranlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Hümeyra Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (312)

vatandaş:

torpille parayla kime kıyak çektiler acaba utanın utanın aferim kızım sana dik dur onurun ve gururun için tebrik ediyorum

67
3
yanıtYanıtla
gustavyo:

4 yıldır birinciliği aldığını söyleyen öğrencimizi son günde hocalar 2. etmiş. Belki 3 yıl 1. liği de hocalar vermiştir. Bir öğrenciye matematikten fenden ziyade ahlakı ve görgü kurallarını öğretmek bence eğitimin vazgeçilmezi olmalı.

19
44
yanıtYanıtla
BaranMobil-IOS:

Helal sana KARDEŞ, Hakk'ını yiyen o zevatlara Allah belasını versin

54
2
yanıtYanıtla
türban hayatimizdan cikmali:

birinciligi ilim degil türban kazanmistir

23
27
yanıtYanıtla
serkan:

satilik hocalar talimat almistir bu ükede hersey satilik egitime emege saygi yok

41
7
yanıtYanıtla
TubaMobil-IOS:

Helal hakkını yedirme

46
1
yanıtYanıtla
Naneliçay:

Bir erkek öğrecinin bile yapmaya çekindiği bir olaya böylesine bir tepki vermesi helal dedirtiyor. . . Herzaman diyorum çoğu bayanlar cidden erkeklerden daha cesur oluyorar. . .

43
4
yanıtYanıtla
isyankarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

aynisi benim de basima gelmisti. dava actim. okul muduru surgun edildi.

43
3
yanıtYanıtla
gören adammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Helal olsun sana kızım.Toplum ve öğretmenler alışmış baş eğen sesini çıkarmayan gençliğe,tepkin güzel,tebrikler..

44
1
yanıtYanıtla
mursiMobil-ANDROID:

torpil yapilmis gonullerin birincisi sensin Humeyra.

38
5
yanıtYanıtla
Tüm 312 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title