Haberler

Lise Öğrencisi Kitab Yazdı

Hatay'ın Hassa ilçesindeki lise öğrencisinin ilk kitabı basıldı.

Hatay'ın Hassa ilçesindeki lise öğrencisinin ilk kitabı basıldı.

Kitap okumayı çok seven Hassa ilçesindeki Akbez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çocuk Gelişimi öğrencisi Halil Urhan okuduğu kitaplardan etkilenerek "Kaybedenler Durağı" adlı bir kitap yazdı.

Urhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kitap okuma sevgisini çocuk yaşlarda edindiğini belirterek, "Her zamanki gibi evde kitap okurken düşünmeye başladım. Herkes bir şeyler yazmıştı. Bende yazmaya karar verdim. Düşüncelerimi satırlarıma dökerek kaybedenler durağı kitabımı yazdım." dedi.

Kitabı alanların kitap isminin nereden geldiğini merak ettiğini ifade eden Urhan," İzmir'e gezmeye gitmiştim. İzmir sokaklarında gezerken kaybedenler durağı yazısını gördüm ve o an çok hoşuma gitti. Kitabımın ismi buradan geliyor." diye konuştu.

Kitabın içeriğinin romantizm olduğunu ifade eden Urhan, en büyük hedefinin İzmir Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde eğitimini tamamlayarak büyük bir yazar olarak adından söz ettirmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Akbez İzmir Hassa Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title