Haberler

Liseli Emircan'ın Katilleri Oto Hırsızlığı Operasyonunda Yakalandı! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir operasyonda yakalanan 4 oto hırsızından 3'ünün, geçtiğimiz yıl Küçükçekmece'de silahlı çatışmada vurularak ölen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz ile ilgili de arandıkları ortaya çıktı.

Esenyurt'ta bir siteye düzenlenen operasyonda yakalanan 4 oto hırsızından 3'ünün, geçtiğimiz yıl Küçükçekmece'de iki grubun silahlı çatışması sonrası kurşunların hedefi olup ölen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz'ün öldürülmesiyle ilgili de arandıkları belirlendi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, üzerine sahte plaka takılı olan bir cipi takibe aldı. Ekipler, cipin Esenyurt'ta bulunan bir siteye girdiğini tespit etti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonunda cipte bulunan şahısların sitede bir dairede kaldığı tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonunda Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sabaha karşı daireye operasyon düzenledi. Baskın sırasında içeride bulunan Rıdvan E. (28), Alican Ş. (21), Serkan K. (18) ve Sami A. (18) gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise dolabın altına saklanmış seri numaraları silinmiş 3 tabanca, sahte plakalar ve çalıntı olduğu değerlendiren ziynet eşyaları ele geçirildi. Sahte plaka takılı aracın ise 22 Mart 2018 tarihinde Kartaltepe'den Serdar Ö. adlı kişinin evinde meydana gelen hırsızlığın ardından çalındığı tespit edildi.

ŞÜPHELİLERİN CİNAYETTEN ARANDIKLARI TESPİT EDİLDİ

Sorgulanmak üzere Oto Hırsızlık Büro Amirliğine getirilen şüpheliler Rıdvan E., Alican Ş. ve Serkan K.'nın Küçükçekmece'de 16 yaşındaki lise öğrencisi Emircan Açıkgöz'ün öldürülmesiyle ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından arandığı öğrenildi. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede yapılan işlemlerinin ardından tutuklanan şahısların, cezaevinde savcılık tarafından ifadelerinin alınacağı öğrenildi.

OPERASYON ANI KAMERADA

Sitedeki daireye düzenlenen operasyon ise saniye saniye saniye polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde, polis ekiplerinin kapıyı açmaya çalıştığı ve içeride bulunan şahısları kelepçeleyerek yere yatırdıkları görülüyor. Daha sonra da evde arama yaptıkları ve aramada ele geçirilenlerin sergilendiği görülüyor.

CİNAYETİN GEÇMİŞİ

Küçükçekmece'de geçtiğimiz yıl Aralık ayında, Demiroklar-Erenler adlı iki grup arasında halı saha maçının ardından silahlı çatışma çıkmış ve yoldan geçmekte olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Emircan Açıkgöz 7 yerinden vurularak ölmüştü. Olaydan sonra polis ekipleri bugüne kadar 10 kişiyi gözaltına almış, şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Küçükçekmece Esenyurt 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

MUHSIN USTA.:

CETELER. . . Demiroklar- Erenler - Size bu imkani verenlere-LANETLER OLSUN. . .

1
0
yanıtYanıtla
adsız:

karslıyla ne alakası varda boş boş konuşuyon yakalanlar karslı mı da bu memleket meselsi degil insanlik meselesi

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adi ise yaramazlar gencecik cocugun hayatini aldilar mikroplar asican hepsini ama nerdeee adalatmi var bu ulkede yaziklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title