Haberler

Lise Öğrencisi Barajda Kayboldu

Gaziosmanpaşa'da Yüzmek İçin Alibeyköy Barajı'na Giren Bir Lise Öğrencisi Kayboldu. Öldüğü Sanılan Gencin Babası ve Yakınları Olay Yerinde Sinir Krizleri Geçirirken, Arkadaşları İse Basın Mensuplarına Tepki Gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da yüzmek için Alibeyköy Barajı'na giren bir lise öğrencisi kayboldu. Öldüğü sanılan gencin babası ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, arkadaşları ise basın mensuplarına tepki gösterdi.

Edinilen bilgilere göre, Şair Abay Kumanbay Lisesi 1. sınıf öğrencisi Alican İspir(16), sabah saatlerinde 3 arkadaşı ile birlikte Alibeyköy Baraj Gölü'ne geldi. Serinlemek için suya giren Alican, bir süre sonra çırpınarak gözden kayboldu. Alican'ın kayboluşunu çaresizlik içinde izleyen arkadaşları, hemen polise haber verdi. Alican'ın bulunması için itfaiye ve deniz polisi de seferber oldu.

Olay yerine gelen Alican'ın eniştesi Murat Gündüz, gencin eşyalarını ve telefonunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Baraj gölüne çağırılan baba Esat İspir de polisten acı haberi alınca sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan, baraj gölü kıyısında bekleyen Alican'ın arkadaşları da dalgıçların gelmemesi üzerine polise ve basın mensuplarına tepki gösterdi. Gençlerden biri polisin tüm ısrarlarına rağmen suya atlayarak arkadaşını kendi aramaya karar verdi. Birkaç kez suya dalan genç, arkadaşının izine rastlayamayınca polisin de çabasıyla kıyıya çıkarıldı. Barajda Alican'ı arama çalışmaları deniz polisi dalgıçlarınca devam ediliyor.

(ÇK-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title