Haberler

Lise Öğrencilerinden "Atatürk'e Saygı" Resim Sergisi

Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında Atatürk resimlerinden oluşan sergi açtılar.

Resim öğretmeni İbrahim Küçükerdem yönetiminde yaklaşık bir aylık süreçte hazırlanan sergideki eserleri öğrenciler ekip çalışması şeklinde öğle arası ve teneffüslerde yaparken, resimleri ile Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi'nin Atatürk'e olan minnettarlığını ve saygısını göstermek istediklerini dile getirdiler.

Atatürk'ün fotoğrafları ve sözlerinin hedef edinildiği resimler karakalem, renklendirilmiş karakalem ve sulu boya tekniği ile yapılırken toplam 18 Atatürk resmi Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yorumu ile yeniden resmedildi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak tarafından açılışı yapılan serginin 17 Kasım tarihine kadar Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında, sonrasında da birer haftalık periyotlarla Tekira AVM ve Namık Kemal Üniversitesi'nde sergileneceğinin altı çizildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title