Haberler

Lions Kulüplerinden Görev Teslim Töreni

Adana Lions kulüplerinin ortak görev devri teslim töreni ve üye kabul törenleri muhteşem bir organizasyonla Ramada Otel de gerçekleşti.

Geceye çok sayıda lions kulüp üyeleri ve yönetim çevresi görevlileri katıldı.Yeni üye kabul törenini Ln. Halit Tırtay yönetirken,görev teslim törenini Ln.Öner Mersinligin yönetti.

118-U Lions Federasyonu Genel Yönetmeni Ln. Ömer Ruhi Eryurt,"Bu gece Türk Lionları için çok özel bir tören izledik. Aramıza katılan yeni kardeşlerimize merhaba derken, Adana,Ceyhan,Yenibaraj,Reşatbey,Ziyapaşa,Toros,5Ocak, Koza,Yüreğir Lions kulüplerinin yeni yöneticilerinin görev teslimine şahit olduk.Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza ve Adana'da ki törene dahil olmasalar da buraya kadar gelen diğer dört kulübümüz üyeleri ve başkanlarına çok teşekkür ederiz On üç kulübün bir nefes olması birlik ve beraberliğimizin daha güçlendirmektedir. Lions Kulüplerinin yaşadığı şu 100. yılında da bir kez daha görüyoruz ki, bizler doğru yoldayız ve İz bırakmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini bitirdi.

Gece plaket, Uluslararası pim takdimi ve pasta kesimiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title