Haberler

Lionel Messi, Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'a Şans Tanımadı

Güncelleme:

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih'in şansını değerlendirdi, "Bayern sonuna kadar gider." dedi.

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligindeki şansını değerlendirdi. Arjantinli futbolcu, "Bayern, sonuna kadar gider." ifadelerini kullandı.

Messi'nin röportajının bir kısmı şu şekilde:

"Manchester City, şu anda en güçlü takımlardan. PSG de öyle. Real Madrid'i de göz ardı etmiyorum. Her ne kadar şu ana kadar beklenen sonuçları alamasalar da kalite ve tecrübe anlamında onlar da yarışta. Bayern Münih de çok ciddi ve harika bir takım. Sonuna kadar gideceklerdir. Ama şu anda en iyiler Manchester City ve PSG."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lionel Messi Bayern Münih Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (60)

galatasaraylı:

can arkadaş sen bir vatan hainimisin elin gavuru türk takımını aşağılıyor sen hala takım derdindesin messi nerenin itiki bir türk takımına diil uzatıyor bn gs liyim ama sen vatan sever değilsin sıradan bir takım tutan birisin sadece

42
20
yanıtYanıtla
ismi lazım değil:

messi nerenin itimi sen ya futboldan anlamıyorsun yada messiyi tanımıyorsun türkiyede futbolcuyum diye ortada gezen zibidiler messinin kramponunu temizlerler. .

yanıt29
yanıt29
demokrasii:

snin gibi mallar turedi ortalarda gezio kndi gibi dusunmeyene vatan haini diyen yeni nesil mallar yetisio ulkede be

yanıt28
yanıt19
1 numaralı vatan haini:

Messi futbolun Allahı kanka.

yanıt0
yanıt1
Balıkçı tarık:

beşiktaşta gol atacak adam yok, tailiskayı kitlediğin zaman olay biter, yeni aldıkları warner love daha takıma adapte olmadı yani zor hatta imkansız bu iş mantık ve hesap işi tabiki gönlümüz beşiktaşla ama duygusallıkla bu iş olmaz.

22
18
yanıtYanıtla
paragöz parator:

şampiyooooooonnnnn BEŞİKTAAAAŞ

20
3
yanıtYanıtla
Ekrem Avcı:

Büyük takım Olmak İstiyorsak Bayern''i Elememiz Lazım. Beşiktaşımız Bunu Yapabilecek Kapasitede Yeterki Fubolun Adaleti ve Şansı o Gün Yanımızda Olsun.

21
1
yanıtYanıtla
kilis:

imkansiz ir sey

yanıt2
yanıt6
10taş D:

Bayern Münih 10-0 Bjk

4
17
yanıtYanıtla
Beşiktaşşşşk:

Yakacağın kına benden. . . Bu arada sen hangi ligte oynuyon. . Taşşşş arabası. . . :)

yanıt7
yanıt1
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title