Haberler

Lionel Messi'den Ronaldo'ya övgü dolu sözler: Bu form grafiği hiç şaşırtıcı değil

Güncelleme:

İspanyol basınına konuşan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, "Ronaldo yırtıcı bir forvet. Bu form grafiği hiç şaşırtıcı değil. Gol atmayı çok seviyor. Sahaya her çıktığında gol atıyor" dedi.

Bu sezon Serie A'da 24 gole ulaşan ve 11 maçtır üst üste gol atma başarısı gösteren Ronaldo 35 yaşında olmasına rağmen fizik gücü ve golcülük özelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini tüm dünyaya gösterdi. Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi de Portekizli yıldızın bu form durumunu şaşırtıcı bulmuyor.

"ÇOK SAYIDA ÖZELLİĞE SAHİP"

Mundo Deportivo'ya konuşan Messi, "Ronaldo yırtıcı bir forvet. Bu form grafiği hiç şaşırtıcı değil. Gol atmayı çok seviyor. Sahaya her çıktığında gol atıyor. Bir forvet oyuncusu olarak çok sayıda önemli özelliğe sahip ve minimumunda bile gol atmayı başarıyor" ifadelerini kullandı. "Liverpool ile tekrar karşılaşmak ister misin?" sorusuna cevap veren Messi, önceliklerinin Napoli'yi geçmek olduğunu söyledi.

Lionel Messi'den Ronaldo'ya övgü dolu sözler: Bu form grafiği hiç şaşırtıcı değil

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Lionel Messi Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (9)

GFB:

Liyonel messi bizim de forvetimizden konuşsana adı vedat muriç çok iyi forvet hep boş kaleye gol atıyor ama olsun son 3 maçta boş kale pozisyonu bulamadı ama olsun. Sonuçta iyi topçu.

23
9
yanıtYanıtla
,dunyada o 1 numara CR7:

ben bitdim o hala gol atmaya devam ediyor demek istemis

17
13
yanıtYanıtla
MARADONA:

Ronaldo olağanüstü bir futbolcu.... AMA MESSİ BAŞKA BİR ŞEY!

11
7
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

hadiya . . . . bence ronaldo daha iyi :)

yanıt11
yanıt6
BAKİ MERCİMEK:

ikisini de çalım manyağı yaparım

14
1
yanıtYanıtla
Cengo:

Adamsın

9
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Sizin gibiler daha da gelmez

5
0
yanıtYanıtla
EMRAH:

Endüstri futbolu ben hiç sarmadı, ben hala 90''ların 2000''lerin başının skor odaklı değil takım odaklı, sanat futbolunu seviyourm. O dönemin iki efsanesi RİVALDO-ZİDANE bence RONDALDO-MESSİ ikilisinden daha keiyli maçlar izletti bize. Bu benim görüşüm.

0
2
yanıtYanıtla
abi:

maşallah

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title