Haberler

Linderoth İhanet Etmez!

Henrik Larsson, "Tobias'ın Babası Bizim Kulübümüzde Futbol Oynadı ve Emekli Oldu. O, Bu Yüzden Bize İhanet Etmez" Diyerek Esprili Bir Yaklaşımda Bulundu.

Henrik Larsson, "Tobias’ın babası bizim kulübümüzde futbol oynadı ve emekli oldu. O, bu yüzden bize ihanet etmez" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

HELSİNBORG takımının kaptanı ve en önemli gol silahı Henrik Larsson, grubun favorisini Galatasaray olarak gösterirken, sarı kırmızılı takımda forma giyen İsveçli futbolcu Tobias Linderoth için şaka yollu, "O bize ihanet etmez" yorumunu yaptı.

Linderoth’tan G.Saray hakkında bilgi almaya çalışacaklarını ancak onun bilgi vermeyeceğini bildiğini söyleyen Larsson, "G.Saray büyük bir kulüp. Avrupa’da kendini ispatlamış durumda. İşimiz çok zor. G.Saray’ı yenmemiz mümkün değil" dedi. Tecrübeli golcü, "Tobias Linderoth’un babası Andonfs Linderoth bizim kulübümüzde futbol oynadı ve emekli oldu. G.Saray’daki Linderoth o yüzden bize ihanet etmez" diyerek espiri yaptı.

HAKAN MORALİMİZİ BOZAR Helsinborg takımının tehlikeli orta saha oyuncularından Anderas Jakobsen "Galatasaray’da çok iyi oluncular var. Hakan Şükür’ün oynaması bizim moralimizi bozar. Yatıp kalkıp Galatasaray’ı konuşuyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title