Haberler

Lınderoth: Galatasaray Evim Gibi

Galatasaray'ın İsveçli oyuncusu Tobias Linderoth, Galatasaray'daki herkesi çok sevdiğini belirterek, ''Burayı evim gibi, ailem gibi görüyorum'' dedi.

GS TV'de bir programa katılan Linderoth, uzun süren sakatlıklar nedeniyle takımla birlikte fazla antrenman yapamadığını belirterek, ''Takımda yalnızlık çekmiyorum. Ciddi sakatlıklar geçirdim. Bazen kendim bireysel antrenmanlar yapıyorum, bazen de takımla çalışıyorum. Takımla çalıştığım zamanlar yorgunluktan kaynaklanabilir sessiz duruşum, ama artık ben burayı evim gibi hissediyorum. Herkesi çok seviyorum. Ailem gibi görüyorum burayı. Hiçbir sıkıntım yok. Şu anda tek düşüncem bir an önce maç oynayabilmek'' diye konuştu.

Takımla antrenmanlara 2 haftadır başladığını anlatan Linderoht, kendisini daha iyi hissettiğini, ancak biraz daha antrenman yapmaya ihtiyacının olduğunu söyledi.

-''FORMAMI GERİ ALMAK İSTİYORUM''-

Tecrübeli oyuncu, bir senelik periyota bakıldığında hiç 90 dakika oynamadığını kaydederek, ''Bir maçı çıkartamadım. Bu zor bir durum futbolcu için ama o formayı aldığım zaman tekrardan yeni bir transfermiş gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ve yapacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın. Bir an önce o formayı tekrardan geri almak istiyorum'' ifadesini kullandı.

Galatasasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu anlatan Linderoth, Galatasaray camiası ve taraftarı için oynamış olmanın kendisi için onur olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title