Haberler

Lincoln'den Antrenmanda Şov

Galatasaray, Ankaragücü ile Hafta Sonunda Yapacağı Lig Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü.

Galatasaray, Ankaragücü ile hafta sonunda yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı. Feldkamp, taktik çalışma sırasında oyunu sık sık durdurarak, oyuncularına isteklerini bildirdi.

Sakatlıktan tamamen kurtulan Lincoln takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Brezilyalı oyuncu, milimetrik pasları ve hareketleriyle adeta şov yaptı. Antrenmanda, Ümit Karan da bir rövaşata vuruşuyla taraftarlardan alkış aldı.

Antrenmana milli futbolcular da katılırken, Song çalışmada yer almadı. Sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Ferhat, Linderoth ve Uğur'un takımdan ayrı çalıştığı antrenmana, milli takımından dönen Bouzid de son anda katıldı, ancak koşu yapmakla yetindi.

Antrenmanı, kulüp başkanı Özhan Canaydın ve başkan yardımcısı Adnan Polat da izledi. Canaydın, çalışmayı bir süre izleyip sahadan ayrılırken, Polat'ın sonuna kadar takip etmesi dikkat çekti. Polat, transferde yeni bir gelişmenin olmadığını belirterek, ''Adnan Sezgin, Almanya'da çalışıyor. Biz de telefon başında bekliyoruz. Yeni bir gelişme yok'' açıklamasını yaptı.

Polat, antrenmandan önce birkaç futbolcuyla görüştüğünü de belirtti.

Bu arada, kulüp başkanı Canaydın, antrenman öncesi antrenör Ahmet Akcan'dan, sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Lincoln ve öteki oyuncular hakkında bilgi aldı.

Türk Böbrek Vakfı, antrenman öncesinde, başkan Özhan Canaydın, teknik direktör Feldkamp ve futbolculara ''İyi niyet ödülü'' verdi.

Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarını yarın akşam Ali Sami Yen Stadı'nda yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title