Haberler

Limango’da, Bonus’a özel kargo bedava!

Güncelleme:

Dünyanın en gözde markalarının ürünlerini sürpriz indirimlerle üyelerine sunan Limango, Bonus işbirliği ile çok avantajlı bir kampanya başlattı.

1 Haziran'dan itibaren Limango'dan, Bonus ile alışveriş yapanlar kargo için hiçbir ücret ödemiyorlar. Bu fırsatı kaçırmayın!

01.06.2010, İstanbul

Moda tutkunlarının vazgeçilmez adresi Limango, Bonus işbirliğiyle çok avantajlı bir kampanya başlattı. 1 Haziran tarihinden itibaren Limango'dan Bonus ile alışveriş yapan üyeler, ürünlerinin gönderimi için hiçbir kargo ücreti ödemiyorlar. Üye sayısı 400.000'e ulaşan limango.com.tr bu sürpriziyle de moda tutkunlarının bir numaralı alışveriş adresi olmayı sürdürüyor.

limango.com.tr'den yalnızca Limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer Limango'ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz.

Eğer Limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz Limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını Limango'ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr'de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor.

LimangoAnahtar'la davet edin, siz de kazanın!

Limango'ya arkadaşlarınızı davet etmek için artık çok kolay ve eğlenceli bir alternatif bulunuyor: LimangoAnahtar. Limango'dan alışveriş yapan üyelere, sipariş kargoları vasıtasıyla ulaştırılan bu kartlarla üyeler, arkadaşlarını Limango'ya davet edebiliyorlar.

Kartların ön yüzünde Limango üyeliğini sağlayacak referans kodu, arka yüzünde ise üyenin e-mail adresini yazması için bir bölüm bulunuyor. Tek yapmanız gereken bu kartları Limango'ya üye olmak isteyen arkadaşlarınıza vermek.

Arkadaşlarınız kartın üzerindeki kodu limango.com.tr'nin ana sayfasındaki bölüme girdikten sonra, üyelik işlemleri sırasında sizin e-mail adresinizi "sizi davet eden" kısmına yazdıklarında, arkadaşınızın ilk alışverişinden 10 TL alışveriş çeki kazanıyorsunuz. Kısacası ne kadar çok arkadaşınızı ya da yakınınızı Limango üyesi yaparsanız, onların alışverişleriyle birlikte siz de kazanıyorsunuz.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limango.com.tr'de kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Yapılan alışverişlerde kredi kartlarına peşin fiyatına 3 ila 6 ay arasında değişen taksit seçenekleri de sunuluyor.

Limango hakkında:

Limango, ilk olarak 2007 yılında Almanya'da limango.de adresinde faaliyete geçmiş bir "private shopping" platformu. limango.de internet mağazası, 2009 yılının başında dünyanın en büyük perakende şirketlerinden Otto Group tarafından satın alınarak faaliyetlerini genişletmeye başladı.

Limango'nun Almanya'dan sonra ilk yatırım yaptığı ülke Türkiye oldu ve limango.com.tr 2009'un nisan ayında kullanıma açıldı. limango.com.tr, Otto Group'un Türkiye'deki ilk ve tek internet yatırımı konumunda bulunuyor. Türk tüketicisini gerçek "private shopping" (özel alışveriş) kavramıyla tanıştıran Otto Group, limango.com.tr ile alışverişe ve modaya özel bir anlam katıyor.

Otto Group hakkında:

Dünyanın en büyük perakende şirketlerinden biri olan Otto, 1949'da "Otto Versand" adı altında Werner Otto tarafından kuruldu. 3 çalışanla "posta ile satış" işine başlayarak bugün dünyanın en büyük ikinci e-ticaret şirketi olmayı başaran Otto'nun hikayesi, savaş sonrası Almanya'sının en etkileyici başarı öyküsü olarak görülüyor.

1970'lerde uluslararası alanda da büyümeye başlayan Otto, 5 yıl içinde Alman posta ile satış şirketleri Schwab ve Heine ile Fransız 3 Suisses'i satın alarak "Otto Group"a dönüştü. Grup, uluslararası alanda ve yeni iş alanlarında genişlemeye önem verdi.

Bugün uluslararası aktif bir perakende ve servis grubu olan şirket, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika gibi üç önemli ekonomik bölgede 123 kadar şirketi kapsıyor. 10 milyar Euro'nun üzerinde cirosu bulunan Otto Group, bunun yaklaşık 6 milyar Euro'sunu internet üzerinden yapılan satışlardan elde etti. Dünyada "private shopping kavramının yeniden şekillendiren limango.de 2007 yılında 3 ortaklı bir satış şirketi olarak Almanya'da kuruldu.

Ağırlıklı olarak çocuk ve bebek ürünleri satışı yapan limango.de internet mağazası, 2009 yılının başında dünyanın en büyük perakende şirketlerinden Otto Group tarafından satın alındı. Nisan 2009'da faaliyete geçen limango.com.tr, Otto Group'un Türkiye'deki ilk ve tek internet yatırımı konumunda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title