Haberler

Lilly Türkiye'de 3 Üst Düzey Atama

Güncelleme:

Lilly Türkiye bünyesinde gerçekleştirilen 3 üst düzey atamayla; 2004 yılından bu yana satış ve pazarlama departmanlarında farklı pozisyonlara yön veren ve Altı Sigma lideri olarak görev yapan Sandra Levi son üç yıldır yürüttüğü Etik ve Uyum Direktörlüğü'nün ardından Biomedicine Satış Direktörlüğü görevine getirildi.

2008 yılından bu yana finans departmanında pek çok pozisyona liderlik eden, Güney Afrika ve Almanya'da çeşitli projeler yürüten Gökhan Öztürk, Finans ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevine gelirken, 2010 yılından bu yana satış ve pazarlama departmanlarında farklı görevler üstlenen, Global Marka Ekibine danışmanlık yapan ve son olarak Altı Sigma lideri olarak görev yapan Devrim Dirik ise Etik ve Uyum Direktörü oldu.

Sandra Levi kimdir?

Lisans eğitimini Chicago Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamlayan Sandra Levi, iş hayatına ABD'nin Boston kentinde Monitor Group'ta Pazarlama Strateji Danışmanı olarak başladı.

Lilly'ye 2004 yılında Pazarlama Departmanı'nda proje sorumlusu olarak katılan Levi, önce Kadın Sağlığı Satış Ekibinde Tıbbi Satış Temsilcisi, daha sonra ise Kadın Sağlığı ve Diyabet Ekibinde Marka Müdür Yardımcısı ve Diyabet Grubu Marka Müdürü olarak görev yaptı. Sandra Levi, kariyerini 2011 yılında Altı Sigma Kara Kuşak ve 2012 yılında Onkoloji ve Merkezi Sinir Sistemi Hastalıkları Pazarlama Müdürü pozisyonlarında sürdürdü.

2013 yılından bu yana Etik ve Uyum Direktörü görevini yürüten Levi, 1 Temmuz itibariyle Biomedicine Satış Direktörü pozisyonuna atandı.

Gökhan Öztürk kimdir?

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Gökhan Öztürk, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi aldı. Öztürk, halen İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Finans Doktora tez çalışmasını sürdürmektedir. Çalışma hayatına 2000 yılında Nike Finans departmanında başlayan Öztürk, 2005-2008 yılları arasında JP Morgan SK Holdings Türkiye ve Nestle Türkiye'de Finans ve Muhasebe Müdürü olarak görev yaptı.

Gökhan Öztürk, 2008 yılında çalışmaya başladığı Lilly Türkiye'de Muhasebe, Kontrol, Planlama, İş geliştirme müdürlüklerini yürüttü. Lilly Türkiye'deki Mali Kontrol Müdürlüğü görevinin yanı sıra 2014-2015 yıllarında Güney Afrika ve Sahra Altı Afrika Bölgesi kısa dönem Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Öztürk, 2015-2016 yıllarında ise Almanya HUB (Almanya, İsviçre ve Avusturya) Bölgesi Finansal Planlama ve İş Entegrasyonu Müdürü olarak görev yaptı. Nisan 2016'dan bu yana Finansal Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Müdürü olarak görev alan Gökhan Öztürk, 1 Temmuz 2016 itibariyle, Finans ve İş Geliştirmeden Sorumlu Direktör pozisyonuna atandı.

Devrim Dirik kimdir?

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve Columbia Üniversitesi MBA programı mezunu olan Devrim Dirik, 2001 yılında Deutsche Post World'de stajyer olarak başladığı çalışma hayatında sırasıyla Amrop, Memorial Sağlık Grubu ve Deloitte'ta danışmanlık görevlerinde bulundu.

Lilly Türkiye'ye 2010 yılında katılan Dirik, sırasıyla Tıbbi Satış Mümessili (Diyabet), Marka Müdürü ve Satış ve Marka Müdürü olarak görev aldı. Devrim Dirik,2013-2015 tarihleri arasında ABD'de Global Pazarlama ekibinde görev aldıktan sonra Altı Sigma Kara Kuşak lideri olarak görev yaptı. Dirik, 1 Temmuz 2016 tarihinde Etik ve Uyum Direktörü pozisyonuna atandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güney Afrika Almanya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title