Haberler

Likya Yolu'nda Kaybolan Kişi Bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesinden geçen tarihi Likya Yolu'nda kaybolan kişiyi, jandarma ekipleri buldu.

Alınan bilgiye göre, Kemer'den saat 15.00 sıralarında yola çıkan Burhan Yağız (24), tarihi Likya Yolu'nu takip ederek Ulupınar Mahallesi'ne bağlı Çıralı köyünde kaldığı çadırına gitmek için yürümeye başladı.

Yağız, yaklaşık 6 saat yürüdükten sonra havanın kararmasıyla yönünü kaybetti. 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım isteyen Yağız ile Tekirova Jandarma Komutanlığı ekipleri telefonla iletişim kurdu.

Jandarma ekipleri, bulunduğu bölgeyi tarif eden gence, yaklaşık 2 saat süren arama çalışmasının ardından ulaştı. Jandarma karakoluna götürülen ve su ile yiyecek verilen Yağız, sağlık kontrolünden geçirildi.

Yağız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Likya Yolu'nda patikalardan Çıralı'ya gitmek istediğini, havanın kararmasıyla yön tabelalarını bulamadığını ve kaybolduğunu söyledi.

Orman içerisinde kendisine domuzların saldırdığını ve domuzlardan kurtulmak için ağaca tırmandığını anlatan Yağız, kendisini bulan ve su veren jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Yağız, oğullarının kaybolduğunu duyarak gelen ailesiyle karakoldan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Çıralı Likya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title