Haberler

Lige İyi Bir Başlangıç Yapmayı Düşünüyoruz"

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Osmanlıspor karşılaşmasıyla lige iyi bir başlangıç yapmayı düşündüklerini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Osmanlıspor karşılaşmasıyla lige iyi bir başlangıç yapmayı düşündüklerini söyledi.

Sağlam, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kamp döneminin ardından Malatya'ya gelerek çalışmalara başladıklarını belirtti.

Yeni sezonun hem takımlar hem de Türk futbolu için hayırlı olması temennisinde bulunan Sağlam, futbolun içerisinde olması hoş karşılanmayacak olayların, davranışların sezon sonuna kadar yaşanmamasını diledi.

Sağlam, Malatya'ya geldiklerinde tesislerin modernlikten ve Süper Lig'den uzak olduğunu gördüklerini anlatarak, çalışmaların sürdüğü tesisin eylül ayı ortasına kadar açılmasının planlandığını ifade etti.

"Transferde geç kaldık"

Takımla ilgili çalışmaların sürdüğünü aktaran Sağlam, şöyle devam etti:

"Transferde geç kaldık. Hafta sonu sezon başlayacak ama bizim halen üç, dört pozisyonda çok önemli eksiklerimiz var. Bazı gelişmelerin olmasını istiyor ve bekliyoruz. Takımdaki eksikliklerimizi bir an evvel giderirsek, hem kadro kalitesini yükseltmiş olacağız, hem de istediğimize yakın kadroyla lige başlamış olacağız. Onun dışında elimizde bulunan oyuncularımızın şu ana kadar herhangi bir sakatlığı yok."

Sağlam, Osmanlıspor ile oynayacakları karşılaşmanın nerede oynanacağının belli olmadığını aktararak, "Gönül, seyircisiz de olsa maçı kendi şehrimizde, Malatya'da oynamak istiyor. İnşallah bu haftayı iyi değerlendirip, hafta sonu Osmanlıspor karşılaşmasıyla lige iyi bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Takımdan ayrılacak isimler olacak"

Takımın başına geldiklerinde 6 transfer yapıldığını anlatan Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı:

"Transfere tam anlamıyla hakim olamadık, bunu açıkça söylemek istiyorum. En azından bundan sonra kendi anlayışımıza, futbol yapımıza ve sistemimize uygun oyuncuları kadromuza katabiliriz. Ayrılacak isimler olacak. Normalde bu kadrodan 5-6 oyuncunun daha ayrılması gerekiyor. Hafta sonu kadrolar 21 kişiye çıktı, açıkçası o yüzden oyuncuları gönderemiyoruz. Yoksa şu anda bizim Süper Lig için hedeflediğimiz, başarıya götürecek 13-14 oyuncumuz var."

Osmanlıspor maçı hazırlıkları başladı

Sarı-siyahlı ekip, ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularla toplantı yaptı.

Antrenmana futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Ertuğrul Sağlam Orduzu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title