Haberler

Liderler Çocukluklarında Buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye’nin önemli siyasi liderlerinin çocukluk fotoğrafları ve "Bu çocuklara seçme ve seçilme hakkını veren cumhuriyetimize sahip çıkacağız" mesajının yer aldığı görsellerle vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye'nin önemli siyasi liderlerinin çocukluk fotoğrafları ve "Bu çocuklara seçme ve seçilme hakkını veren cumhuriyetimize sahip çıkacağız" mesajının yer aldığı görsellerle vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Referanduma bir gün kala kentteki billboardları ve elektronik reklam alanlarını 23 Nisan kutlama afişleriyle donatan Başkan Karalar önemli bir mesaj verdi.

Başkan Karalar, Alparslan Türkeş, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Erdal İnönü, Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve Meral Akşener'in çocukluk fotoğraflarına yer verdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama görsellerinde "Bu çocuklara seçme ve seçilme hakkını veren cumhuriyetimize sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Zeydan Karalar 23 Nisan Türkiye Seyhan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title