Haberler

Lider Jeopark Kula Belediyespor, TFL'yi Yine Alt Etti

Güncelleme:

Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu'nda 19 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Lider Jeopark Kula Belediyespor, TFL Altekma'yı ağırladı.

Rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen Kula'nın Efeleri aldığı galibiyetle grubu lider bitirmeyi garantiledi.

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Kula Kapalı Spor Salonu'nda ligin 23'üncü haftasında İzmir Temsilcisi TFL Altekma'yla karşılaştı. Müsabakayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer, Kula MABEM Müdürü Mehmet Çakır ve bir çok Kulalı voleybol sever müsabakayı tribününden izledi.

Kula'nın Efeleri, Play-Off'lara Hazırlanıyor

Ligde oynanan 23'inci hafta karşılaşmalarında Lider Jeopark Kula Belediyespor, ligin bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisi ile arasındaki 12 puanlık farkı koruyarak gruptaki liderliğini garantiledi. Ligde sadece 1 deplasman mağlubiyeti yaşayan Jeopark Kula Belediyespor, diğer tüm maçlarda rakiplerinin elini boş gönderdi. TFL Altekma ile oynadığı son maçta yine etkili olan Kula'nın Efeleri, ilk seti 25-17, ikinci seti 25- 20, zorlu geçen son seti ise 31-29'luk skorlarla geçerek maçı 3-0 galip tamamladı. Lider Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyetle grupta puanını 64'e çıkardı. Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Çayır, ligi erken bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, mesailerini Play- Off için harcayacaklarını söyledi. Ligde artık prestij maçları oynayacak olan Manisa'nın filedeki gururu, 2 Mart'ta deplasmanda Tofaş'la, kendi evinde ise 5 Mart'ta Konya Büyükşehir'le, 6 Mart'ta ise yine Kula'da son maçını oynayacak.

Başkan Tosun, "Voleybol Dolu Bir Sezon Yaşadık''
Ligin başından bu yana maçları ilgiyle takip ederek Jeopark Kula Belediyespor'a her konuda destek olan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,"Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımız hedeflediği başarıları bir bir yerine getirdi. Artık sezon sonuna yaklaştık ve voleybol takımımız matematiksel olarak grubunu lider kapatacak. İnşallah Play-Off maçlarından da istediğimizi sonuçları alarak Kula'nın adını önümüzdeki sene Efeler Liginde duyuracaklar. Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title