Haberler

Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı Mehmetçik Dershanesi'ni Ziyaret Etti

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı, Lice 2. Motorize Tugay Komutanlığı Tarafından Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesi Bünyesinde Açılan Mehmetçik Dershanesi'ni Ziyaret Etti.

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı, Lice 2. Motorize Tugay Komutanlığı tarafından Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesi bünyesinde açılan Mehmetçik Dershanesi'ni ziyaret etti.

Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabulak ile birlikte Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesi bünyesinde açılan Mehmetçik Dershanesi'nde incelemelerde bulundu. Kaymakam Kalaylı sınıflarda Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) hazırlık dersi gören kursiyerlerle sohbet edip, onların sorunlarını dinledi. Mehmetçik tarafından açılan dershanenin kendilerini çok sevindirdiğini belirten öğrenciler, "Maddi durumumuz düşük, dışarıdaki dershaneler çok para istiyor. Gücümüz yetmediği için o dershanelere gidemiyorduk. Mehmetçik tarafından açılan bu dershane bizim için çok iyi oldu. Artık derslerimize burada çalışıp ÖSS'ye hazırlanıyoruz. Ama dershane yeni olduğu için ders kitapları ve soru bankalarında birçok eksikliliklerimiz var. Umarız seneye daha iyi imkanlar sağlanır. Size ve Tugay Komutanımıza bize yaptığı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz" diye konuştular.

Öğrencilere, yaklaşık 1.5 ay sonra girecekleri ÖSS sınavında başarılar dileyen Kaymakam Kalaylı ise, kursun açılmasında emeği geçen 2. Motorize Piyade Tugay Komutanlığı'na ve kursta görev yapan asker öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

(İÜ-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title