Haberler

Tekirdağ Ülkü Ocakları Üyelerinden Heykel Protestosu

Güncelleme:

Tekirdağ Ülkü Ocakları üyeleri, Diyarbakır Lice'de terör örgütü PKK üyesi Mahsum Korkmaz'ın heykelinin dikilmesini protesto etti.

Tekirdağ Ülkü Ocakları üyeleri, Diyarbakır Lice'de terör örgütü PKK üyesi Mahsum Korkmaz'ın heykelinin dikilmesini protesto etti.

Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz, Çerkezköy ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, Uzun Hasan'ın diyarı Diyarbakır'da yaşanan olaya yetkililerin bir an önce müdahale ederek, heykeli yıkmasını istedi.

Türkiye'nin, dış güçler ve içerideki destekçilerinin iş birliğiyle fitne ve husumet cephesinin kuşatması altında olduğunu öne süren Açıkgöz, "Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse o da Uzun Hasan'ın olmalıdır. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz" dedi.

Açıkgöz, şunları kaydetti:

"İhanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır'da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsveddesinin heykelinin dikilmesi olmuştur. Türk tarihi, koltuklarını korumak uğruna iradelerini dış güçlere teslim etmiş, milletinin değil başkasının emrinde pek çok yönetici görmüştü, ancak hiç bir dönemde ihanet bu kadar açığa çıkmamış, Türk Milleti ve devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşürülmemişti."

Basın açıklamasının ardından bir büre slogan atan grup daha sonra olaysız dağıldı.

-Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Açıkgöz

Kaynak: AA / Güncel

Mahsum Korkmaz Diyarbakır Tekirdağ Lice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title