Haberler

Libyalı Askerlerin İfadesi Alınıyor

Güncelleme:

Tedavi için geldikleri Antalya'da, konakladıkları otelde güvenlik görevlileri ve müşterilerle kavga edip olay çıkartan yaklaşık 100 Libyalı asker ifade alma işlemleri sürüyor.

Tedavi için geldikleri Antalya'da, konakladıkları otelde güvenlik görevlileri ve müşterilerle kavga edip olay çıkartan yaklaşık 100 Libyalı asker ifade alma işlemleri sürüyor. 15 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı olaydan sonra otel odalarında tutulan askerlerin kapısında da polis bekliyor.

Kavga, dün saat 23.00 sıralarında Konyaaltı Sahili'nde bulunan 5 yıldızlı Porto Bello Otel'de meydana geldi. Sağlık Bakanlığı'nın davetlisi olarak Antalya'ya getirilen ve çeşitli hastanelerde rehabilitasyon tedavisi gören Libyalı 121 asker, gece saatlerinde konakladıkları otelin balo salonunda eğlenmeye başladı. Libyalı askerler, iddiaya göre otelde kına gecesi yapan düğün sahipleri ile otelde toplantı için bulunan gruplarla tartışmaya başladı. Oteldeki kadın müşterilere laf atıldığı gerekçesiyle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada masa, sandalye ve bardaklar havada uçuştu. Olayın polise bildirilmesi üzerine çok sayıda ekip otel içerisinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Darp sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve içerisinde Libyalı askerlerin de bulunduğu 15 kişi, şehir merkezinde bulunan 5 hastanede tedaviye alındı.

Polisin güçlükle sakinleştirip odalarına çıkarttığı ve ifadelerini otelde almaya başladığı Libyalı askerlerin işlemleri sürüyor. Polis kavgaya karışanların ifadelerini alırken, çevik kuvvet ekipleri askerlerin odalarının önünde bekliyor.

OTELDE CİDDİ HASAR YOK

Çıkan olaylarla ilgili otel yönetimi bu sabah açıklama yaptı. Porto Bello Hotel Ön Büro Müdürü Çağlar Bayrakçı, olayın misafirler arasında çıkan kavgadan kaynaklandığını söyledi. Polisin kamera kayıtlarını incelemeye aldığını belirten Bayrakçı, "Birden bire gelişen bir olay olduğu için kavgaya karışanların ifadeleri halen alınıyor. Misafirlerden hafif yaralılar var. Otelde ise ciddi bir hasar yok" dedi.

TÜRK MÜŞTERİ ANLATTI

Otelde kalan ve adının açıklanmasını istemeyen bir Türk müşteri, yaşananları gazetecilere anlattı. Libyalı askerlerin, Kaddafi muhaliflerinin başkaldırışının 1'inci yıldönümü nedeniyle kutlama yapmak istediğini ve otel yönetiminin kutlama için yer göstermediğini belirten müşteri, şunları söyledi:

"Bu gruptan bazıları, ellerinde Libya bayraklarıyla otel içerisinde tur atmaya başladı. Lobideki müşteriler rahatsız olunca, güvenlik görevlileri bunları uyardı. Ancak, uyarıya sert yanıt veren Libyalılar, 4 güvenlik görevlisini darp etti. Bunun üzerine oteldeki diğer müşteriler de Libyalılar'a müdahale etti. Çıkan arbedede yaralananlar oldu. Olayın sorumlusu Libyalılar. Biz günlerdir otelde kalıyoruz ve otel müşterilerini Libyalılar her fırsatta taciz etti. Kadınlar yalnız başına asansöre binemez oldular. Kadınların kaldığı odaların numaralarını alarak telefonla taciz bile yapıldı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Konyaaltı Antalya Porto Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title