Haberler

Lg V40 Thinq Modelindeki 5 Kamera Eğlenceli Ama Mükemmel Değil

LG V40 ThinQ 5 Kamerası ile Karşımıza Çıktı LG V40 ThinQ Modelindeki 5 Kamera Eğlenceli Ama Mükemmel Değil.Merakla beklenen beş kameralı LG V40 ThinQ modeli nihayet duyuruldu.

LG V40 ThinQ 5 Kamerası ile Karşımıza Çıktı

LG V40 ThinQ Modelindeki 5 Kamera Eğlenceli Ama Mükemmel Değil.

Merakla beklenen beş kameralı LG V40 ThinQ modeli nihayet duyuruldu. Tüm gözler bu beş kameraya çevrildi. Hemen belirtelim, V40 ThinQ standart, geniş açı ve telefoto lens kullandığı ilk model.

Anlayacağınız, arkadaki üç kamera sisteminde normal bir sensör, bir telefoto sensörü ve geniş açılı bir sensör yer alıyor. Ön tarafta ise Selfiler için stardart lensin yanında 90 derecelik çekimler için geniş açılı bir başka lens daha yer alıyor.

LG ThinQ'nın bazı özellikleri arasında ise;  8 Çekirdekli Snapdragon 845 işlemci, 6GB Ram ve 6.4 inçlik LCD ekrana 3,330 mAh'lik bir batarya eşlik ediyor.

LG V40 ThinQ Teknik Özellikleri

Processor: Qualcomm Snapdragon 845

Screen: 6.4-inch IPS LCD

Resolution: 1440 x 3120 pixel, 19.5: 9 aspect ratio

RAM: 6GB

Rear camera: 12-megapixel, f/1.5 + 16-megapixel wide-angle (107-degrees), f/1.9 + 16-megapixel telephoto, f/2.2 (2x optical zoom)

Front camera: 8-megapixel, f/1.9 + 5-megapixel wide-angle (90-degrees)

Battery: 3,300mAh with Quick Charge 3.0 and wireless charging support

Software: Android 8.1 Oreo

Internal storage: 64GB

Colors: Aurora Black and Moroccan Blue

LG kamera yazılımında da üçlü çekim için tek bir düğme ile 3 farklı lensten resim elde etmeyi etkinleştirdi. Fotoğraf çekmeden önce bu üç lensin bir önizlemesini isterseniz görebilirsiniz. Buna ek olarak hem arka hem ön kameralar; ışık efektleri ile Portre Modu'nu da destekliyor.

LG'nin kamera uygulamasında, çekim modunu otomatik olarak tanımlamak ve buna göre ayarlamalar yapmak için geniş bir manuel modu ve bir AI modu da yer alıyor.

Geniş açılı lens gayet kullanışlı ve zevkli.

İyi bir netlik ve renk kalitesi sunarken, 2X optik zoom, dijital zoom kameraların özelliği olan bulanık ve gürültülü sonuçlar sunabiliyor.

Özetle LG'nin kameraları "Beş Kamerası", fotoğraf çekmek için çok fazla esnek bir kullanım sağlasa da; Huawei'nin P20 Pro'su ve en yeni iPhone XS gibi en iyi kameraya sahip cihazlar ile eşit sonuçları sunmayabilir.Zira üç arka kamera sensörü farklı amaçlar için üretilmiştir ve hepsi aynı görüntü kalitesini sunmuyor. Buna ek olarak, geniş açılı ve telefoto lenslerinde Optik Görüntü Sabitleme (OIS) yok.

Yukarıdaki teknik özellikler bölümünde gördüğünüz gibi kameralar dışında LG'nin yeni telefonu standart bir amiral gemisi telefonun sunması gereken özellikleri sunuyor. Kamera konusunda farklı deneyimler arayanlar için harika olabilir ancak yaklaşık 1000 dolar verip ThinQ modeli alınır mı? biraz şüpheliyim.

LG V40 ThinQ 12 Ekim'den itibaren ön satışla Amerika'da satılmaya başlıyor. 19 Ekim ise genel satışın başlayacağı tarih. Burada operatörlerin desteği ile bu cihaz 900$ ile 980$ arasında bir rakam ile satılabilir.

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Cep Telefonu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title