Haberler

Lg V30'un Yeni Özellikleri Ortaya Çıktı!

LG V30'un tanıtım tarihi yaklaştıkça özellikleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı.

LG V30"un tanıtım tarihi yaklaştıkça özellikleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Sızan bilgilere göre LG, V30 ile birlikte V serisinin vazgeçilmezi olan ikinci ekran ve kamera konusunda önemli yenilikler yapacak.

LG V30 etkileyici özelliklerle geliyor!

LG V serisinin çarpıcı özelliklerden biri, ekranın üzerinde, bildirimlere ve kısayollara hızlı bir şekilde erişmenizi sağlayan İkinci Ekran"dı. LG V30"un tasarımına ait son dönemde ortaya çıkan sızıntılara bakıldığında ikinci ekranın olmayacağı anlaşılıyordu.

Android Authority sitesinin ulaştığı son bilgilere göre LG, bu modelde ikinci ekranı hareketli bir bar şeklinde tasarladı. V30"un 6 inçlik bir ekranla geleceğini düşündüğümüzde LG"nin ekranın bir bölümününü bu şekilde kullanması gayet mantıklı.

LG V30"un yuvarlak köşelere sahip 6.0 inç QHD + OLED FullVision ekranın yanı sıra HDR 10 ve Google Daydream desteği ile kutudan çıkacağı doğrulanmış durumda. Kaynaklara göre LG V30, f / 1.6 diyafram değerine sahip ilk akıllı telefon olacak. V30"un Crystal Clear Glass Lens ve geliştirilmiş transmitans ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title