Haberler

    Lg'nin Bu Monitörü Oyun Canavarı!

    LG, yeni UltraWide WQHD IPS Thunderbolt monitörü ile oyunculara görsel şölen sunuyor.

    Yaratıcı profesyoneller ve oyun severler için üretilen LG 34UC98 34" Class 21: 9 UltraWide WQHD IPS Thunderbolt™ Kavisli Tasarim LED Monitor, IPS ekranı ile canlı ve doğru renk anlatımı sağlarken görsel konfor garanti ediyor. Bölünmüş ekran ve PIP modu ile aynı anda birden fazla iş yapılabilen monitör, "Ekran Üstü Kontrol" ve "Ekran Önayarlarım" seçenekleri ile birkaç fare tıklamasıyla monitör ayarlarını kişiselleştirmeye de imkan sağlıyor.

    FPS, RTS, ve Özel modlardan oluşan Oyun Modu sayesinde her tarza göre özelleştirilmiş oyun deneyimi sağlayan LG UltraWide WQHD IPS Thunderbolt™ monitor, "Karanlık Dengeleyici" özelliği sayesinde oyun sırasında karanlık alanlarda gizlenen düşmanlar dahil olmak üzere gizli nesnelerin yerini tespit edebilme ve "Dynamic Action Sync" özelliği sayesinde de daha kısa takılma süresiyle düşmana saldırma avantajlarıyla oyun oynamanın zevkini artırıyor.

    Doğanın güzelliği ve gücünden esinlenen ArcLine ile zarif bir estetik sezgiyle taslanan LG UltraWide monitör, yeni tasarımlı ergonomik stant özelliği ile alet gerektirmeden hızlı ve kolay bir şekilde kurulabiliyor ve yüksekliği ve eğimi isteğe göre ayarlanabiliyor. Üzerindeki USB 3.0 portu sayesinde bağlanan cihazları hızlıca şarj edebilme ve Thunderbolt 2 portu ile de veri akışını 4 kata kadar hızlandırma avantajı sunan LG UltraWide WQHD IPS Thunderbolt™ Monitor, aynı zamanda fazladan bir konektör gerekmeden, basit bir papatya zinciri yapılandırmasıyla bilgi işlem kabiliyetini daha kolay bir şekilde genişletilebiliyor. LG 34UC98 34" Class 21: 9 UltraWide WQHD IPS Thunderbolt™ Kavisli Tasarim LED Monitor'ün tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ise 3499 TL.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title