Haberler

    Lg'den Android Cep: Gw620

    Lg'nin İlk Android Akıllı Telefonu Olan Lg Gw620 Görücüye Çıktı. İşte Özellikleri...

    LG Electronics'in Android işletim sistemine sahip ilk akıllı cep telefonu (Smartphone) LG GW620 tanıtıldı.

    LG GW620'nin Sosyal Ağ Hizmetleri Yöneticisi (SNS Manager) sayesinde kullanıcılar, kolayca arkadaşlarının durumunu kontrol edebiliyor, yorum bırakabiliyor veya kendi sosyal ağ sitelerini uzaktan güncelleyebiliyor.

    Sosyal Ağ Hizmetleri Yöneticisi (SNS Manager), gerçek zamanlı güncellemeler alırken birden çok hesabı yönetebilmek amacıyla kişinin tüm sosyal ağ ihtiyaçlarını tek bir platformda bir araya getiriyor. Kullanıcılar, telefonun kişi listesinde arama yaparken bile arkadaşlarından gelen güncellemeleri görüntüleyebiliyor ve isterlerse direkt olarak onların sitelerine gidebiliyor.

    Yalnızca LG GW620'de bulunan Otomatik Yüz Etiketleme (Auto Face-Tagging) ve Yüzden Eyleme (Face To Action) teknolojileri, yüzleri hiçbir zaman unutmuyor! Bu sayede, nereye gidilirse gidilsin arkadaşlar ve aile sadece bir parmak dokunuşu uzaklığında kalıyor. Kullanıcılar, arkadaşlarının yüzünü fotoğrafta etiketleyerek, sadece ekrandaki yüze dokunarak bir siteye fotoğraf yükleme ya da SMS, MMS veya ses yoluyla bağlantı kurma gibi çeşitli uzaktan fonksiyonları gerçekleştirebiliyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title