Haberler

Minik Leyla'nın Katil Zanlısı Tek Kişilik Hücreye Konuldu

Güncelleme:

Kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'le ilgili soruşturmada tutuklanan kuzeni, güvenlik gerekçesiyle tek kişilik hücreye konuldu.

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan zanlı cezaevinde güvenlik gerekçesiyle tek kişilik hücreye konuldu.

GÜVENLİK GEREKÇESİ İLE TEK KİŞİLİK HÜCREDE

Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 gün sorgulanan 3 kişi ise serbest bırakıldı. Ağrı'da cezaevine gönderilen zanlı M.A.'nın güvenlik gerekçesiyle tek kişilik hücreye konulduğu öğrenildi.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, 2015 doğumlu Leyla Aydemir'in 15 Haziran'da Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolması ve 18 gün sonra ölü bulunması olayıyla ilgili 14 Temmuz'da 4 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

"SORUŞTURMA HASSASİYETLE SÜRDÜRÜLÜYOR"

Gözaltındaki 3 şüphelinin mevcut delil durumları göz önüne alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedilen açıklamada, "Bir şüpheli ise Ağrı Sulh Ceza Hakimliğinin kararına istinaden 18 Temmuz 2018 tarihinde kasten öldürme suçundan tutuklanmıştır. Olaya ilişkin soruşturma tüm yönleriyle hassasiyetle sürdürülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Minik Leyla'nın Katil Zanlısı Tek Kişilik Hücreye Konuldu

BEZİRHANE KÖYÜNDE SESSİZLİK

Öte yandan olayın yaşandığı Bezirhane köyünde sessizlik hakim oldu. Zanlı M.A'nın tutuklanması hakkında gizlilik kararı olduğunu, aile fertlerine bile bilgi verilmediğini belirten yakınları daha netleşen, delile dayalı herhangi bir bulgunun olmadığını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

minik leyla Ağrı 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (53)

YAZIK COK YAZIK !!!:

Bu sahis galiba HDP sempatizani oldugundan, bu muameleye rewa görülüyor. Adama yazik ! Allahtan korkan insanlar, bilmedigi bir olay üzerinden insanlarin hayatini karartmaya calismazlar. . . Amcasi, üc yasindaki yegenini nasil öldürebilir ! Buna hayvanlar bile inanmaz. . . Bilmeden , bu gibi insanlari karalayan BASIN ve kendini bilmezler, ALLAH BELANIZI VERSIN !!!

1
64
yanıtYanıtla
çok saçmalamışsın sen:

sorması ayıp sen nerede yaşıyorsun? haberleri hıc ızlemıyormusun? bundan oncelerde annesı cocugu öldürür babası cocugu öldürür sen hala dıyorsun amca nasıl öldürür bence biraz televızyon izle haberl bak

yanıt18
yanıt0
lvnt:

son gören bu video yu çeken bu neden başta bu şahıs takibe alınmadı bu cinayette büyük ihmal var görevliler ilk önce bunu sorguya çekmeliydi son gören şahs oydu . . .

24
1
yanıtYanıtla
trajikomik:

Koruyun koruyun suçluları ölümüne koruyun masum yavrular ölsün, katilleri tüm polis gücüyle koruyun tüm gardiyanlarla koruyun özel oda verin başına hizmetçi gardiyan verin vergilerimizden trilyonlar harcansın yeterki katillere birşey olmasın masum canlar ölmüş önemli değil dimi ?

23
2
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Keşke bu ülkede sadece Türkler yaşasaydı yemin ederim suç oranı yüzde 90 azalırdı

5
16
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bak kardeşim bu işin türkle kürtle alakası yok ben Türküm sen çok yalış konuşuyosun bu işin insan olmayla alakası var İNSAN bırakın şu ayrımı artık bırakın kardeşim bu ülkenin iki kardeş halkını bolemezsiniz boş yapmayın bu oyunlar bu ülkede artık tutmazzzzz

yanıt24
yanıt3
H.G:

GIT AGRIDA YASA OZAMAN?

yanıt0
yanıt0
D.:

MANISADAKI KUCUK EYLULU UNUTTUNMU? KURT TURKLE NE ALAKASI VAR SENIN GIBI MAYASI BOZUKLAR OLMAMALI BU ULKEDE

yanıt1
yanıt1
OKEY:

SIZ ÖNCE ADANADAKI FUHUS ISLERINI BITIRIN

yanıt1
yanıt1
El cevap...:

Iftira diyen sende hdp lisin anlasilan senin cocugunada olsa parti aklina gelirmiydi su cocugun yuzune bak oyle konus ...

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title