Haberler

Minik Leyla'nın Babasından İlk Açıklama: Gizlilik Kararı Var, Bir Kimseyi Suçlamamız Yersiz Olur

Güncelleme:

Türkiye'yi sarsan cinayette minik Leyla'nın kuzeni Mehmet Aydemir tutuklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Leyla'nın babası, "Dosyada gizlilik kararı var. Bir kimseyi suçlamamız yersiz olur" dedi.

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"RESMİ AÇIKLAMANIN YAPILMASINI BEKLİYORUM"

Leyla Aydemir cinayetiyle ilgili bir kişinin tutuklanmasının ardından İHA muhabirine telefonda açıklama yapan baba Nihat Aydemir "Dosyada gizlilik kararı var. Ne olduğunu bu kişinin hangi delillerle tutuklandığını bilmiyoruz. Resmi açıklamanın yapılmasını bekliyorum. Resmi açıklama yapıldıktan sonra gereken açıklamayı ben de yapacağım. Bir kimseyi suçlamamız yersiz olur" dedi.

CİNAYETİ KUZENİ Mİ İŞLEDİ?

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında Leyla'nın kaybolduğu ve daha sonra cesedinin bulunduğu köyde aramalar ve gözaltına alınanlar oldu. Gözaltına alınanlardan, daha önceden sosyal medyada 'Leyla'nın katili amcası çıktı' haberlerinde adı geçen ve baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu olan Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

minik leyla Ağrı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

Sahin:

Minik yavrumuzun babasi sonderece olgun ve mütevazi bir aciklama yapmis tebrik ediyorum. Babasi sorusrurmayi yürüten savcinin adaletine güveniyor. Daha katil tespit edilmeden yorumcu arkadaslar zanliyi idam etiler. Bence kesin sonuclari ve delileri bekliyelim. Tüm dileklerimiz katilin yajalanip hak ettigi cezayi almasidir.

38
3
yanıtYanıtla
BENCE:

ÇOCUĞU ÖLMÜŞ BİR BABA GİBİ DURMUYOR! BENİM GÖRDÜĞÜM BU!

26
1
yanıtYanıtla
Mamoste:

Erkekler bu konularda daha çabuk toparlanır. Alakası yok. Mesela Şule Çet''in abisi de gayet metin duruyordu.

yanıt1
yanıt0
G:

Allah hepinizin belasını versin inşallah. . olan bu dünyalar güzeline oldu . . hangi salakça şey için gitti acaba kuzum. . . hiç mi babası olarak düşünmüyorsun . aklına gelmiyor. . . . onca gün gece aç susuz karanlık bir yerde nasıl korktu nasıl ağladı yavrum . . . hepimizin psikolojisi bozul du ya geceleri kaç kere kalkıp bakıyoruz çocuklarımıza . . . herkese şüpheyle bakar olduk . .

23
1
yanıtYanıtla
Flumedia:

Ya bu baba hic Samimi degil yegenine kiyamiyor kizim gitti gelmez bari yegenime birsey olmasin mantiginda . Bunlardan biri zaten Yapan ya amcası ya yegeni ya baska akrabasi

20
2
yanıtYanıtla
.:

devletin polisi askeri seferber oldu bu baba kılığına girmiş insan müsfettesi hoca ayağına koşturdu şimdide kimseyi suçlayamayız diyor. . .

yanıt10
yanıt0
ahmet begim:

bu çocuk o köyden dışarı hiç çıkmadı. köyün tamamının aranmaması büyük yanlış idi.

20
1
yanıtYanıtla
KENDİLERİNE YEDİREMEDİLER:

illa dışardan biridir diye tutturdular, kendilerine toz kodurmadılar ama katil en yakınlarından biri

yanıt15
yanıt1
alper:

bence bu ailede de bir gariplik var derim çünkü arap saçına döndü kimin ne yaptığı belli değil

19
1
yanıtYanıtla
devletim:

devletim güçlü ve büyük, belki işler ağır işliyor ama mazlumun ahını yerde koymaz, adalet illaki tecelli edenec

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title