Haberler

Leverkusen, Tur Atlayacağına İnanıyor

Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, UEFA Kupası 3. Tur Rövanş Karşılaşmasında Yarın Oynayacakları Maçta Galatasaray'ı Yeneceklerine İnandıklarını Söyledi.

Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, UEFA kupası 3. tur rövanş karşılaşmasında yarın oynayacakları maçta Galatasaray'ı yeneceklerine inandıklarını söyledi.

Skibbe, düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu ve her zamanki gücüyle sahaya çıkacağını belirterek, ''Yine de Galatasaray karşısında kazanarak tur atlayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Kalecileri Rene Adler ile oyuncuları Dmitry Bulykin'in sakatlıklarının sürdüğünü ve Adler'in oynayıp oynamayacağı konusunda maçtan kısa bir süre önce karar vereceklerini belirten Skibbe, karşılaşmada hücuma yönelik bir oyun sergileyeceklerini söyledi.

Maç sonucuyla ilgili olarak bir tahminde bulunmak istemediğini ifade eden Skibbe, Almanya'da da çok sayıda Türk'ün yarınki karşılaşma için bilet aldığını ve çok güzel bir UEFA Kupası karşılaşması izleyeceklerini kaydetti.

Bu arada, dün geceyi Düsseldorf kentinde geçiren Galatasaray kafilesi, bugün Duisburg kenti yakınlarında bir başka otele yerleşti.

Takımda hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın durumunun bu akşam Leverkusen kentindeki Bay Arena'da yapılacak antrenmandan sonra netlik kazanacağı belirtildi.

Basına kapalı olarak yapılacağı açıklanan antrenman öncesinde teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp'ın basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title