Haberler

Levent Ulusoy Yeniden Aday Aday Adayı Oldu

Ulusoy Güvenlik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ulusoy 1 Kasım seçimleri için AK Parti’den Sakarya milletvekili aday adayı oldu.

Ulusoy Güvenlik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ulusoy 1 Kasım seçimleri için AK Parti'den Sakarya milletvekili aday adayı oldu.

7 Haziran Milletvekili seçimlerinde de milletvekili aday adayı olan işadamı Levent Ulusoy AK Parti İl Teşkilatına gelerek başvurularını İl Başkanı Fevzi Kılıç'a teslim etti. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu olan 37 yaşındaki iş adamı Levent Ulusoy 7 Haziran seçimlerin de etkin bir şekilde milletvekilliği için çalışmıştı.

Halen Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme MBA, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi İşletme Bölümleri'nde eğitim hayatını sürdüren Ulusoy, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarına başladı. Ulusoy Güvenlik Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdüren Ulusoy'un üye olduğu dernekler arasında İstanbul Ticaret Odası (İTO), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO),Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Mühendisler Mimarlar Grubu (MMG), Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD), Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD), Türk Mühendisleri Derneği, Tüm Özel Güvenlikçiler Derneği, İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu, Erzurum Genç İş Adamları Derneği (ERGİAD), Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV), İstanbul Ezurumlular Birleşim Derneği (ERBİRDER), Sakarya Erzurumlular Derneği, Sakaryaspor Derneği bulunuyor.

Aday adayı Levent Ulusoy 2001 Yılında Sakarya Üniversitesinden Teşekkür Belgesi, 2005 Yılında Milli Eğitim Bakanlığından Teşekkür Plaketi, 2008 Yılında Sakarya'da Zirvedekiler ödüllerinden Yılın İş Adamı Ödülü, 2008 Yılında İstanbul'da Erzurum Gazetesi tarafından Yılın Altın Adamı Ödülü, 2010 Yılında İstanbul'da ERBİRDER (Erzurumlular Birleşik Derneği) Yılın İş Adamı Ödülü, 2010 Yılında Sakarya'da Amatör Futbolcular Derneği tarafından verilen Altın Enleri Ödülü, 2010 Yılında İstanbul'da Erzurum Gazetesi tarafından Yılın Altın Adamı Ödüllerini aldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Ak Parti Erzurum ulusoy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title