Haberler

"Levent Marina Dirinler Yarışa Başladı"

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlamalar çoşkuyla son buldu.

Etkinliklerin son ayağında, 11 ekibin katılımıyla gerçekleşen "Dragon Tekneleri Yarışı" heyecanlı anlara sahne oldu. Eleme turları sonrası finale kalan Levent Marina Dirinler Ekibi; İzdeniz, Nemport ve Uzmar Denizcilik ekiplerinin ardından zorlu yarışı 4. sırada tamamlayarak izleyenlerden alkış topladı. Levent Marina ekibinin 13 katılımcısı, kurumlar arasında gerçekleşen yarış boyunca gösterdikleri beraberlik ve neşeli tavırları ile etrafa renk saçmayı da ihmal etmedi.

Etkinlik sonrasında konuşan Levent Marina Dirinler Halkla İlişkiler Müdürü Gökşin Şahiner; "Yakında yapacağımız açılış öncesi, yarışlarda göstermiş olduğumuz başarı ile moral depoladık.

Ekip arkadaşlarımı gayretlerinden ötürü tek tek kutluyorum. 7 Temmuz tarihindeki yıldönümümüzü erken kutlamış olduk. Buradaki performansımızı ilerleyen dönemlerde de göstererek, marina ve tekne dünyasında adımızdan sıkça söz ettireceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title