Haberler

    Lesli Karavil Stand Up - Hem Güldürür, Hem de Güldürür!

    Bizce artık en çok kadınlar güldürüyor ve 12 Mayıs'ta CreAtolye'nin büyülü ortamında mucizelerle dolu bir stand-up gecesi sizleri bekliyor!

    Bizce artık en çok kadınlar güldürüyor ve 12 Mayıs'ta CreAtolye'nin büyülü ortamında mucizelerle dolu bir stand-up gecesi sizleri bekliyor!

    Lesli Karavil Hakkında:

    1994-1998, San Francisco şehrinde Tasarım, Multimedya&Animasyon bölümünden mezun oldu, 18 yıl boyunca San Francisco, New York ve Barselona şehirlerinde yaşadı ve bu sektörde çalıştı. Reklam ajansında çalıştığı sırada, Barselona şehrinde Mercedes Boronat ile oyunculuk ve dans eğitimi almaya başladı ve yılllardır gerçekleştirmek istediği sektöre adım attı. Şahika Tekand, İpek Bilgin, Çağ Çalışkur'dan oyunculuk dersleri aldı. Galata Perform'da ise yönetmenlik eğitimini tamamladı. 2011 yılından beri İspanya ve Türkiye arasında yaşamayı sürdürüp, farklı projelerde oyunculuk ve yönetmenlik yapmaktadır.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : CreAtolye

    Mekan Adresi : Oba Sokak, No: 2A, Oba Apartmanı, Cihangir

    Başlangıç Saati : 12.05.2017 21: 00: 00

    Bitiş Saati : 12.05.2017 23: 00: 00

    Kategori : Lesli Karavil Stand Up - Hem Güldürür, Hem de Güldürür!

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    San Francisco Barselona New York Up Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title