Haberler

Lerzan Mutlu Duruşmaya Zorla Getirilecek

Ece Erken'e Twitter'da "ezik" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Lerzan Mutlu'nun, katılmadığı duruşmaya zorla getirilmesine karar verildi..

Sunucu Ece Erken'e Twitter hesabından "ezik" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla, 4 yıla kadar hapsi istenen şarkıcı Lerzan Mutlu hakkında zorla getirme kararı verildi.

Duruşmaya katılan Erken, bu sözün bütün gazetelerde yayımlandığını belirterek, şikayetinden vazgeçmedi. Erken'in sunuculuk yaptığı özel bir televizyon kanalında kendisinden bahsetmesine sinirlenen Mutlu hakkında, Twitter hesabından Erken'e hitaben, "Programın reytingi kadar konuş, ezik" dediği ve ayrıca kumar tutkusu olduğunu ima ederek, "Hadi hadi televizyon ekranı rulet masasına benzemez" diyerek hakarette bulunduğu iddiasıyla dava açılmıştı.

4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Mutlu katılmadı. Şikayetçi Erken ise hazır bulundu. Erken ifadesinde Mutlu'nun sözlerinin bütün gazetelerde ve televizyonlarda yayımlandığını belirterek, şikayetinin devam ettiğini söyledi. Lerzan Mutlu'nun duruşmaya zorla getirilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Lerzan Mutlu Ece Erken Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title