Haberler

Lerzan Mutlu, Arabada Çıplak Ayak Yakalandı

Güncelleme:

Şarkıcı Lerzan Mutlu, önceki akşam Yeniköy'de hiç beklemediği anda objektiflere takıldı.

ÇIPLAK AYAK YAKALANDI

Ayakkabılarını çıkarmış bir vaziyette araç içerisinde telefonuyla oynarken görüntülenen Mutlu, flaşlar patlayınca panikledi.

Hızla toparlanan Mutlu, şoför koltuğuna geçerek uzaklaştı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lerzan Mutlu Yeniköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (31)

SEREN:

EN İRENÇ BASİT BİR KADI BUNLARIN NERESİ SANATÇI YA

25
1
yanıtYanıtla
CAN:

Bu haberi yapan arkadaş eğer ayak fetişisti değilse ben adam değilim . .

18
0
yanıtYanıtla
ümit:

çok büyük bi haber yılın haberi bizde zaten hep merak ediyoduk ne zaman çıplak ayakla yakalanacak

17
0
yanıtYanıtla
ÇETİN KAYA:

kokmuş ayaklarını gösteriyor birde ne basılması iğrenç yahu

16
1
yanıtYanıtla
bilgostek:

Ayakları güzelmiş yalanmalık

5
11
yanıtYanıtla
TARKAN:

Hımmmmmm ayakları çok güzelmiş kaç numara acaba öğrenmem lazım !

4
10
yanıtYanıtla
ed:

Kadının belki ayakkabıları sıktı

10
1
yanıtYanıtla
verder verememMobil-ANDROID:

elin teyzesinden ne istersiniz

6
2
yanıtYanıtla
Kudret buga:

Bunu nıye haber yapıyosunuz yanı bızenı ayaklarından ya

7
0
yanıtYanıtla
Ramazan ucarkus:

Tarih 03. 12 .2015. Yolcu gemisine bindik sehitligi gezmeye gidiyoruz.orda yatanlari anmaya ruhlarini yad etmeye gidiyoruz.gözümüze carpan o muhtesem.buyukce yazilmis .DUR YOLCU BILMEDEN BASTIGIN BU TOPRAKLAR BIR ASRIN BATTIGI YERDIR. Bu ikinci cumlenin tamami ordaki agaclarin engeline takilmis. Tamami okunmuyor. Simdi siz bu lerzan mutlunun ayagini haber yapacaginiza. O muhtesem cumlenin tamaminin okunmasi icin ilgili yerlere bildiri yapsaniz .hayirli is yapmis ve guzel bir görüntü icin öncülük yapmis olurdunuz. Saygilarimla

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title