Haberler

Lenovo ve Motorola'nın Türkiye Planları!

Geçtiğimiz yıllarda Lenovo'nun satın aldığı, akıllı telefon arenasına eskisi gibi hızlı bir giriş yapan Motorola, Moto Z2 Play Türkiye lansmanını yaptı.

2299 TL fiyatıyla Türkiye'de satışa çıkacak olan Moto Z2 Play, 4 yeni Moto Mods ile beraber tanıtıldı. Eski Moto Mod'ların da kullanılabileceği Moto Z2 Play, Motorola'nın Türkiye'deki yeni iddialı modeli olarak dikkat çekiyor.

Motorola Moto Z2 Play özellikleri

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Moto Z ailesindeki tasarım detaylarını devam ettiren Moto Z2 Play, 6 mm'lik inceliğiyle dikkat çekiyor.

6 mm inceliğindeki 5.5 inç ekranlı kasası içerisine 3000 mAh gücünde bataryanın güç verdiği Moto Z2 Play, yeni ek güç sunan Moto Mod'u ve hızlı şarj desteğine de sahip.

Gücünü 6 çekirdekli Snapdragon 626 işlemcisinden alan Moto Z2 Play'in, Türkiye'de 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızaya sahip olan sürümü satışa sunulacak.

12 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.7 diyafram genişliğine sahip ana kamera, 5 Megapiksel çözünürlüğünde, f/2.2 diyafram değerinde LED flaşlı ön kameranın kullanıldığı Moto Z2 Play, Android 7.1.1 ile geliyor ve lansmanda Android O güncellemesini de alacağı özellikle vurgulandı.

Lenovo ve Motorola, yoluna nasıl devam edecek?

Lenovo'nun satın aldığı Motorola, önümüzdeki dönemlerde daha aktif bir şekilde Türkiye'de olacak. Yaptığımız röportajda Lenovo ve Motorola'nın hem global stratejilerini hem de Türkiye stratejilerini konuşma fırsatı bulduk.

Türkiye'de önümüzdeki dönemde Motorola yoluna devam edecek olan aile, globalde de akıllı telefon sektöründe Motorola ile yürüyecek.

Motorola Türkiye mobil takım lideri Anton Bozhelian ve Orta Doğu, Mısır ve Türkiye Mobil Genel Müdürü Sharay Shams ile yaptığımız keyfli röportajla sizleri baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler...

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Motorola Türkiye Lenovo Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title