Haberler

Lenovo İle Kobi'lerde Dijital Dönüşüm Adana'da Başladı

Güncelleme:

Liderlik yolunda hızla ilerleyen Lenovo, KOBİ'lere dijital dünyadaki dönüşümü anlatacak yeni bir projeye başlıyor.

Elde ettiği yüzde 12,9'luk seviyedeki pazar payı ile Mart 2012'de sona eren 2011-2012 yılını dünyanın en büyük 2. kişisel bilgisayar (PC) üreticisi olarak kapatan Lenovo, KOBİ'lere online dünyada iş fırsatlarını anlatacağı yeni bir projeye başlıyor. Projenin ilk ayağı Adana'da başlayan "Lenovo ile KOBİ'lerde Dijital Dönüşüm Projesi"

Adana Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirildi.

Proje kapsamında gidilen illerdeki ticaret ve sanayi odaları ile işbirliği yapılarak konusunda uzmanlarla KOBİ'lere online dünya ve online dünyada iş fırsatları anlatılacak. 2011 raporuna göre Türkiye'de internet kullanımı açısından 7.sırada yer alan Adana projenin gerçekleştirildiği ilk il oldu.

Tüm dünyada yeniden yapılanarak önemli bir dönüşüm içine giren Lenovo, Türkiye'de de Türk tüketicisinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak iş modelini yeniden yapılandırdı. KOBİ'lerin maliyetlerini verimli kılacak çözüm önerileri geliştiren Lenovo, bu proje ile de KOBİ'lerin yanında olmaya devam edecek.

Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı "Lenovo'nun dünya çapındaki başarılı konumunu Türkiye'de de sürdürmek için yeniden yapılanıyoruz, 2012 yılında pazar büyümesinin üstünde bir büyümeyi hedefliyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için Türk tüketicisinin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak iş modelimizi yeniden yapılandırdık. Özel eğitimli satış ekibimiz KOBİ'lerin maliyetlerini verimli kılacak çözümler üreterek, yenilikçi satış

stratejileri ile sahada aktif olarak çalışıyor. Geniş ürün portföyümüz, perakende zincirlerimiz, bayi kanalımız ve güvenilir servis alt yapımız ile ülkemizin her noktasına ulaştırmayı hedefliyoruz. Adana'da başladığımız proje ile KOBİ'lerin sınırlı bütçelerini en etkin şekilde kullanarak işlerini büyütmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Bunun için değişen teknolojinin iş hayatına etkileri ile ilgili farkındalık yaratarak katma değerli çözüm ortakları yaratmak ve desteklemek istiyoruz. Katma değerli hizmet verirken de teknolojiyi en iyi şekilde nasıl kullanacakları konusunda bilgilendirme yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Lenovo Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title