Haberler

Lehmann Karar Aşamasında

İngiltere Premier Ligi Ekiplerinden Arsenal'de Forma Giyen Alman Kaleci Jens Lehmann, Takımda Kalıp Kalmayacağına İlişkin Kararını Önümüzdeki Hafta Açıklayacağını Bildirdi.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Alman kaleci Jens Lehmann, takımda kalıp kalmayacağına ilişkin kararını önümüzdeki hafta açıklayacağını bildirdi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve şimdiden adı bir çok takımlar transfer söylentilerine karışan Arsenal'in 37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Lehmann karar aşamasında. Kulübünün 12 aylık ek sözleşme önerdiği Lehmann, daha önce yaptığı açıklamalarda 2 yıllık sözleşme imzalamak istediğini ifade etmişti. Lehmann, Arsenal Online TV'ye yaptığı açıklamada, "Göreceğiz. Önümüzdeki birkaç gün yada bir sonraki hafta kararımı vereceğimi düşünüyorum. Burada oynamak istiyorum. Kalmak istediğini her zaman söyledi. Fakat durumumla ilgili henüz bir karar verilmiş değil. Bunu şimdi konuşmak çok zor" dedi.

Premier Lig'de dördüncü sırada yer alan Arsenal, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek için ligi ilk dört sıra içerisinde tamamlamanın mücadelesini veriyor. Son dört maçında sadece 1 puan toplayabilen Arsenal, Cumartesi günü Premier Lig'de lig beşincisi Nicolas Anelka'nın takımı Bolton Wanderers'la çok kritik bir maça çıkacak. Bolton Wanderers'ta da hedef ligi ilk dört içerisinde bitirmek ve Şampiyonlar Ligi biletini kapmak.

(ERS-ERS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title