Haberler

Legoland® Dıscovery Centre'ın 1. Yaşında

Güncelleme:

Türkiye'de ilk yılını dolduran ve kısa sürede aile eğlencesinin yeni adresi haline gelen LEGOLAND® Discovery Centre, çocuk misafirlerine özel sürprizler hazırladı.

Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre'ı olarak özellikle 3-10 yaş arası çocuklu ailelere sunduğu eğlendirici ve öğretici faaliyetlerle fark yaratan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, birinci yılını dolduruyor. Bayrampaşa Forum İstanbul'da hizmet veren ve ziyaretçilerin doldurduğu anketler ile gizli müşteri raporlarına göre tüm dünyadaki 15 LEGOLAND® Discovery Centre arasında müşteri memnuniyetinde birinciliği elde eden merkez, bugüne kadar yaklaşık 235 bin ziyaretçiyi ağırladı.

2.700 parçalık dev LEGO® pastayı çocuklar süsleyecek

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'un birinci yaş kutlaması nedeniyle 30 Temmuz Cumartesi günü çocuk biletleri yüzde 50, mağazalardaki seçili ürünler yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor. O gün merkezi ziyaret eden çocuklar için diğer bir sürpriz ise yaklaşık 2 bin 700 parça LEGO® parçasından oluşan ve yapımı 14 saat süren, 1 metre yüksekliğindeki pastanın süslemesini hep birlikte yapma fırsatı.

Suner: "Oyuna hak ettiği değeri vermek için çalışıyoruz"

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, günümüzde oyun oynamanın hak ettiği değere sahip olmadığını belirterek, "Çocukların serbest oyun saatleri giderek azalıyor. Oysa oyun oynayan çocuklar daha kolay öğreniyor, daha fazla gelişme kaydediyor ve okulda daha başarılı oluyor. Biz LEGOLAND® Discovery Centre çalışanları olarak kendi oyunlarını yöneten çocuklara 'oyun kurucu' olarak destek olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz bir yılda çocuklarla birlikte bizler de hem eğlendik hem de pek çok şey öğrendik.

Önümüzdeki dönemde de çocuklu ailelerin hep birlikte zaman geçirecekleri güvenli ve eğlenceli bir deneyim sunmak için çalışmayı sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

5 bin LEGO® Akademi seansı

Çocuklar için son derece renkli doğum günü partilerine ev sahipliği yapan LEGOLAND® Discovery Centre, bir yıl içerisinde 229 çocuğun yeni yaşına arkadaşları ve sevdikleriyle birlikte eğlence dolu bir gün geçirerek girmesini sağladı. Eğlendirici ve öğretici etkinliklerin merkezi olan LEGOLAND® Discovery Centre'da düzenlenen 5 bine yakın LEGO® Akademi seansında 10 farklı LEGO® modeli uzmanlar eşliğindeki çocuklar tarafından 30 bin kez yeniden yapıldı.

Yetişkinlere özel 7 etkinlik

Şehrin eğlence hayatına ailece eğlenebilecekleri yeni bir renk getiren LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, LEGO® parçalarıyla doyasıya zaman geçirmek isteyen yetişkinleri de buluşturuyor. Yetişkinler, gün içinde LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'a sadece bir çocuk eşliğinde giriş yapabilirken, "Yetişkin Geceleri"ne tek başlarına veya arkadaş gruplarıyla katılabiliyorlar.

LEGOLAND® Discovery Centre ziyaretçilerinin, bir yıl içerisinde en beğendikleri etkinlikler Krallık Macerası, Lazer oyunu, 4D sinema ve Merlin'in Çırağı oldu. Oyunun kıymetini bilen yetişkinlerin de unutulmadığı merkezde bir yıl içerisinde gerçekleştirilen 7 Yetişkin Gecesi'ne ise 420 kişi katıldı. Bir yıl içerisinde 23 bin adet Minifigür yeni sahipleri ile buluşurken, LEGO®dan yapılan 20 penguen, bir timsah ve 8 Angry Bird figürü ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

4 bin engelli ve dezavantajlı çocuk eğlenceye doydu

Oyun oynamanın her çocuğun hakkı olduğuna inanan LEGOLAND® Discovery Centre, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Tohum Otizm Vakfı, UNICEF, Koruncuk Vakfı ve AÇEV işbirliği ile işbirliklerine imza attı. Bu kapsamda aileleri ile birlikte merkezde ağırlanan 4 bin engelli ve dezavantajlı çocuk arkadaşlarıyla birlikte yaratıcı oyunlar oynamanın tadını çıkardı.

Eğlence ve heyecan dolu bir dünya

Yapımında 2 milyon LEGO® parçası kullanılan, Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre'ı olan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'da heyecanlı LEGO® gezileri, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve İstanbul'un simgelerinin inşa edildiği LEGO® MINILAND bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayrampaşa İstanbul Türkiye Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title