Haberler

    Lego® Doğa Dostu Serisiyle Farkını Ortaya Koymaya Hazırlanıyor

    Tüm dünyada gelişim, eğlence ve motivasyon kaynağı olan LEGO® 2030 yılına kadar tüm yapım parçalarını sürdürülebilir plastiğe dönüştürmeyi hedefliyor!

    Şeker kamışından elde edilen bitki esaslı plastikten üretilen, sürdürülebilir LEGO® ürünlerinin üretimi başladı. Yeni sürdürülebilir LEGO® parçaları ilk olarak 'botanik' öğeleri içeriyor. Bu çevreci yeni eğlence yapım parçaları arasında yapraklar, çalılar ve ağaçlar yer alıyor.

    LEGO® Group Çevresel Sorumluluk Başkan Yardımcısı Tim Brooks, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "LEGO® Group olarak, dünyamızı olumlu yönde etkilemek istiyoruz ve sürdürülebilir materyalleri kullanan çocuklar için mükemmel oyun ürünleri yapmak için çok çalışıyoruz. Bu anlamda sürdürülebilir kaynaklı plastikten üretilen ilk LEGO® unsurlarının üretim aşamasında olmasından ve bu yıl LEGO® mağazalarında yer alacak olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Bu, tüm LEGO® parçacıklarımızı sürdürülebilir materyallerle üretme konusundaki iddialı taahhüdümüz için mükemmel bir ilk adım" dedi.

    Sürdürülebilir plastik ile LEGO® üretimine başlanması, LEGO® Group'un 2030 yılında tüm ürünlerini sürdürülebilir plastikten üretme hedefine doğru ilerlediğinin ilk göstergesi olarak değerlendiriliyor.

    Kalite ve güvenlikten ödün verilmiyor

    Tim Brooks, "LEGO® ürünleri her zaman, her çocuğa yaratıcı oyun yoluyla kendi dünyasını şekillendirme şansını veren yüksek kaliteli oyun deneyimleri sunuyor. Bitki kökenli polietilenin geleneksel polietilen ile aynı özelliklere sahip olmasından dolayı, çocuklar ve anne-babalar yeni elementlerin kalitesinde veya görünüşlerinde bir fark görmüyorlar" dedi.

    Yeni sürdürülebilir LEGO® ürünleri;  yumuşak, dayanıklı ve esnek bir plastik olan polietilen'den yapılıyor ve şeker kamışı malzemesine dayanmakla birlikte, teknik olarak geleneksel plastik kullanılarak üretilenlerle aynı özellikleri taşıyor. Gerçekleştirilen testler de LEGO® Group'un sahip olduğu yüksek kalite ve güvenlik standartları ile tüketicilerin LEGO® ürünlerine yönelik beklentilerini karşıladığını gösteriyor. Eşsiz LEGO® parçacığının tasarımı ve LEGO® Group'un 60 yıldır kalite ve güven odaklı politikasından dolayı,  LEGO® parçacıklarının hangi dönemde üretilmiş olursa olsun, birbirine uyum göstermekte bir problem yaşamayacağı belirtiliyor.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title