Haberler

Lefter'in Dev Forması Tribünlerle Buluştu

Küçükandonyadis'i anmak için hazırladığı dev forma Fenerbahçe Müzesine gitmeden önce son kez tribünlerle buluştu.

Türk Telekom'un, Fenerbahçe ve Türk futbolunun "Ordinaryüs" lakaplı efsanevi oyuncusu Lefter Küçükandonyadis'i anmak için hazırladığı dev forma Fenerbahçe Müzesine gitmeden önce son kez tribünlerle buluştu.

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom'un, 13 Ocak 2012 akşamı hayata veda eden, Fenerbahçe ve Türk futbolunun "Ordinaryüs" lakaplı efsanevi oyuncusu Lefter Küçükandonyadis'i anmak için hazırladığı ve binlerce taraftarın imzaladığı dev forma, 21 Ocak 2012 günü oynanan Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşmasında, Fenerbahçe müzesine gitmeden önce son kez tribünlerle buluştu.

Başarılarla dolu hayatına 87 yaşında veda eden Lefter Küçükandonyadis'in anısına hazırlanan 25x30m boyutlarındaki dev Fenerbahçe formasının tasarımı, Lefter'in oynadığı dönemde giydiği formasının birebir modellemesi olarak hazırlandı.

Lefter Küçükandonyadis'in 15 Ocak günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda gerçekleşen cenaze töreninde ilk kez taraftarla buluşan dev forma, 17 Ocak Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerium mağazasında kulüp çalışanları ve taraftarların imzasına açıldı. Dev formanın bir sonraki durağı Samandıra kamp merkezi oldu. Samandıra'da Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolcuların imzasına açılan dev forma, aynı gün Kozzy Alışveriş merkezinde gerçekleşen Türk Telekom Fenerbahçe İmza Gününde taraftarla buluştu. Forma tribünlerle buluşmadan önce son olarak 20 Ocak günü Suadiye Fenerium ve Bağdat caddesinde taraftarların imzasına açıldı.

Türk Telekom'un Lefter Küçükandonyadis'i anmak için hazırladığı ve tribünlerle son kez 21 Ocak 2012 günü oynanan Fenerbahçe – Kayserispor karşılaşmasında buluşan dev formanın son durağı Fenerbahçe müzesi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lefter Küçükandonyadis Türk Telekom Kayserispor Fenerbahçe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title