Haberler

Lefkoşa: KKTC'de Hükümet Kurma Çalışmaları

Yeni Koalisyon Hükümetini Kurmak İçin Görüşmelere Başlama Kararını Dün Alan Cumhuriyetçi Türk Partisi-birleşik Güçler (Ctp/bg) ile Özgürlük ve Reform Partisi (Özgür Parti) Heyetleri Bugün İlk Toplantılarını Yapıyor.

Yeni koalisyon hükümetini kurmak için görüşmelere başlama kararını dün alan Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP/BG) ile Özgürlük ve Reform Partisi (Özgür Parti) heyetleri bugün ilk toplantılarını yapıyor.

CTP/BG Genel Merkezi'nde saat 11.15'te biraraya gelen müstakbel hükümetin ortağı iki partinin komiteleri, kurulacak hükümetin detaylarını ele almaya başladı. Görüşmelerde, CTP/BG'yi Genel Sekreter Ömer Kalyoncu, milletvekilleri Ahmet Barçın, Alpay Afşaroğlu ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Fındık; Özgür Parti'yi ise Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Gökmen, Erdoğan Şanlıdağ, Enver Öztürk ve kurucu üye Asım Vehbi temsil ediyor.

Görüşmenin yapıldığı odada hazırlanan masada, tatlı ve tuzlu yiyecekler, meyveler ve aranjman çiçek dikkati çekerken, Özgür Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gökmen, bu hazırlıklara beğenisini ifade etti. Toplantı öncesinde gazetecilere görüntü alma fırsatı verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title