Haberler

Lefkoşa: Kktc Cumhurbaşkanlığı'nda Zirve

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, mecliste temsil edilen siyasi partilerin liderleriyle Cumhurbaşkanlığı'nda biraraya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, mecliste temsil edilen siyasi partilerin liderleriyle Cumhurbaşkanlığı'nda biraraya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Talat'ın çağrısıyla yapılan toplantıda, özellikle Kıbrıs konusundaki gelişmeler ele alındı. Toplantıya Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Başbakan Ferdi Sabit Soyer ile parti Genel Sekreteri Ömer Kalyoncu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Dışişleri Bakanı Serdar Denktaş ile parti Genel Sekreteri Ertuğrul Hasipoğlu katıldı. Genel Başkan Hüseyin Özgürgün'ün yurt dışında bulunması nedeniyle Ulusal Birlik Partisi'ni (UBP) toplantıda Genel Sekreter Turgay Avcı ile Genel Sekreter Yardımcısı Enver Öztürk, meclisteki diğer parti Barış ve Demokrasi Hareketi'ni de Genel Sekreter Mehmet Çakıcı ile Lefkoşa İlçe Başkanı Özgün Kutalmış temsil etti.

Toplantıya Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Raşit Pertev, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Hasan Erçakıca, Özel Kalem Müdürü Asım Akansoy ile İkinci Sekreter Mehmet Dana da katıldı. Toplantının başında basın mensuplarının sadece görüntü almasına izin verilirken, herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title