Haberler

Lefkoşa: Altınbaşbank Credıtwest Oldu

Kıbrıs'ta Faaliyet Gösteren Altınbaş Finans Kurumları, Bundan Böyle 'Creditwest' Adıyla Hizmet Verecek.

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Altınbaş finans kurumları, bundan böyle 'Creditwest' adıyla hizmet verecek.

30 yıl önce Kuzey Kıbrıs'ta kurulan Altınbaş Holding'in finans kuruluşları, artık Creditwest adıyla hizmetlerini sürdürmeye devam edecek. Konuyla ilgili olarak Girne'deki Jasmine Court Hotel'de düzenlenen tanıtım etkinliğinde konuşan Creditwest Bank Genel Müdürü Özcan Tekgümüş de Kıbrıs'ta faaliyet gösteren finans kuruluşları Altınbaşbank, Altınbaş Sigorta ve Altınbaş yatırımın 16 Ekim tarihinden itibaren Creditwest Bank, Creditwest Insurance ve Creditwest Finance adıyla hizmetlerini sürdürmeye devam edeceğini açıkladı.

Tanıtım etkinliği ve basına verilen iftar yemeğinde konuşan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan vekili Vakkas Altınbaş ise, "Altınbaş Holding olarak bu gün yüzlerce Kıbrıslıya istihdam oluşturuyoruz. Kıbrıs ekonomisine bağlı olarak Kıbrıs'ta daha çok istihdam oluşturacağımızdan emin olabilirsiniz. Creditwest Bank Kıbrıs'ta doğdu ve şimdi dünya bankası oldu. Altınbaşbank'ın sahipliği nasılsa Creditwest Bank'ında sahipliği de aynı. Hatta biz bankamıza her zamankinden daha fazla sahibiz ve her zamankinden daha fazla arkasındayız. Çünkü müşterilerimizin sayısı 10 bin'i aştı ve biz tüm müşterilerimize karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz" dedi.

Daha sonra söz alan Altınbaş Holding Finans Grup Başkanı Veysel Oğuz; Vizyonlarını Doğu Akdeniz ve Karadeniz havzasının en iyi bankası olmak olduğunu belirterek, ilk somut adımı Ukrayna'da atarak bu ülkedeki Türk bankası olduklarını belirtti.

Creditwest Bank'ın tanıtım etkinliği dev pastanın kesilmesiyle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title