Haberler

Lee Geçmişi Günümüz İle Harmanlıyor

2011 Sonbahar/Kış sezonunda ikonik denim markası Lee, 50'li yılların havasını hissedeceğiniz bir koleksiyon ile geliyor.

50s Riders teması, jean'in işçi kıyafeti olmaktan çıkıp günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olduğu dönemlere yaptığı göndermelerle, günümüzün jean'ini yeniden yorumluyor. Lee bu sezon sahip olduğu mirasa dönüp bakan, biriktirdiği zengin arşivinden esinlenen 50s Riders Koleksiyonu ile farklı modelleri sizlerle buluşturuyor. Bol kesimli Big Bopper modeli, 50'li yılların Rider jean modelinin modernize edilmiş hali ile yer alırken, Billy dar kesimi ve Buddy ise normal kesimi ile bu kışın öne çıkan modelleri oluyor.

Billy ve Buddy ister yüksek belli, isterseniz de aşağı çekilen beli sayesinde düşük ağ modeli ile kullanılabiliyor. Koleksiyon aynı zamanda James Dean ve Marilyn Monroe'nun en favori modelleri olan Sherpa Rider ve Storm Rider Jacket'ı da içeriyor. Kışın Puslu Romantik Havası Lee'de Hayat BuluyorKışın tam anlamıyla kendini göstermeye başladığı bugünlerde Lee; kahve, koyu kırmızı, koyu yeşil, siyah ve kirli beyaz renkleri ile sezona son derece uygun "Rusty Roads Koleksiyonu"nu sunuyor.

Tozlu yıkamalardan paslı görünüm için kullanılmış tintli yıkamalara, değişen hava koşulları ile yıpranmış görünümlü yıkamalardan kış duygusunu yansıtan renklere Rusty Roads Koleksiyonu tam anlamıyla bu kışı yansıtıyor. 2011 Sonbahar/Kış Rusty Roads Koleksyionu'nda Lee, renkli şambre gömlekleri, paslı renkli pantolonları ve mum kaplı jean gömlekleri birbirleri ile kombinlenebilen modellerle sunuyor. Sezonun trendine uygun olarak koleksiyonda kadifenin varlığı yoğun olarak hissedilirken, kahverengi deriyi paslı renklere sahip ürünlerle benzersiz bir uyum içinde birlikte görebiliyoruz.

Lee HakkındaKökleri güçlü bir iş giyim mirasına dayanan orijinal Amerikan denim markası Lee, "denim kategorisinin" ortak kurucularından biridir. Lee gerçekleştirdiği sayısız yenilikler ile denim dünyasını yerinden oynatmış olmakla ünlüdür. İlk kez 1911 yılında tasarladığı iş kıyafetlerinden sonra 1913'te ikon haline gelmiş olan Union-All (ilk iş tulumu) çizgisine ekleme yapmaya devam eden Lee, ilk fermuarlı jean'i ve ilk denim ceketi yapan marka oluşuyla da alkışı hak ediyor.

Geçtiğimiz 122 yıl içerisinde, Lee dünyada ne istediğini bilen kişilerin sembolü olarak, üstün kalite kıyafetler sunmayı ve herkesin zevkine hitap etmeyi sürdürdü.Bugün Lee erkek, kadın ve çocuk koleksiyonlarında hayat bulan, harika kesim ve yıkamaların derinliğini taşıyan jean giyimi ve aksesuarlarını sizlerle buluşturuyor. Lee ürünleri dünya çapında 100'ü aşkın ülkede sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title