Haberler

Lebron James'ten 33 Sayı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA) bu sabaha karşı oynanan 5 maçla devam edildi.

Cleveland Cavaliers, sahasında Boston Celtics'i 114-113 yenerken, Lebron James attığı 33 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.

James 33 sayı, 12 asist ve 9 ribauntla maçı tamamlarken, Zydrunas Ilgauskas 21 sayı, 10 ribaunt ve 2 asist kaydetti. 18 sayı, 6 asist ve 3 ribauntluk performans sergileyen Larry Hughes ve maçı 15 sayıyla bitiren Ira Newble, takımı galibiyete taşıyan diğer isimler oldu.

5 oyuncunun çift haneli skorlar ürettiği Celtics'de, Ray Allen'ın 24 sayılık, Rajon Rondo'nun da 20 sayılık performansı, takımın yenilgisini önleyemedi.

LAKERS DEPLASMANDA GALİP

Los Angeles Lakers, deplasmanda New Jersey Nets'i 105-90 yenerken, Derek Fisher 28 sayıyla maçın en skoreri oldu.

Fisher 28 sayı, 4 ribaunt ve 2 asistle maçı tamamlarken, Pau Gasol 24 sayı, 12 ribaunt ve 4 asist kaydetti. 16 sayıyla oynayan Vladimir Radmanovic ile maçı 14 sayı, 15 ribauntla bitiren Lamar Odom da takımı galibiyete taşıdı.

Nets'de, Vince Carter'in 27 sayı, 4 ribaunt ve 4 asistlik performansı ve Bostjan Nachbar'ın 19 sayı, 10 ribauntluk çabası, yenilginin önüne geçemedi.

Ligde alınan diğer sonuçlar şöyle:

Philadelphia 76ers - Washington Wizards: 101-96

Indiana Pacers - San Antonio Spurs: 89-116

Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks: 97-102

Lige, yarın TSİ sabaha karşı oynanacak 11 maçla devam edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title