Haberler

    LCD Dönemi Sona mı Eriyor? Samsung'dan Önemli Karar

    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, LCD üretimine dair önemli bir karar aldı. LCD üretimini sonlandıracağını duyuran şirket, üretimin ne zaman durdurulacağı da dahil olmak üzere konu hakkında önemli detaylar verdi.

    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, LCD üretimine dair önemli bir karar aldı. LCD üretimini sonlandıracağını duyuran şirket, üretimin ne zaman durdurulacağı da dahil olmak üzere konu hakkında önemli detaylar verdi.

    Günümüzde artık LCD teknolojisinin dönemin biraz gerisinde kalmaya başladığını ve bunun yerine daha yeni bir teknoloji olan OLED teknolojisinin yaygınlaşmaya başladığına şahit oluyoruz. Buna paralel olarak da birçok teknolojik cihazda OLED ekran panelleri yer almaya başladı.

    Şimdiye kadar hem LCD hem de OLED panel üretimine devam eden Samsung, artık LCD'lerden QD-OLED panellere geçiş yapmaya hazırlanıyor. Bu nedenle şirket, Çin ve Güney Kore'deki LCD üretimini sonlandıracağını duyurdu.

    2020'den Sonra LCD Üretmeyecek

    Uluslararası haber ajansı Reuters'ın haberine göre Samsung, Çin ve Güney Kore'deki LCD üretimini 2020'nin sonunda sonlandıracak. Şirketten konu hakkında yapılan açıklamada, daha önce alınan LCD siparişlerinde herhangi bir aksama yaşanmayacağı ve yıl sonuna kadar bu siparişlerin teslim edileceği bilgisi paylaşıldı.

    Aslında Samsung, bu yönde bir karar alabileceğinin sinyallerini geçtiğimiz yıl vermişti. Şirket, ayda 250 bin LCD panel üretimi yapan Güney Kore'deki tesisinde 90 bin kapasiteli bir LCD üretim hattını kapatmıştı. Samsung'un, Asan'da yer alan LCD üretim tesisini önümüzdeki dönemlerde QD-OLED üretimi yapan bir tesise dönüştürmesi bekleniyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Güney Kore Samsung Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title