Haberler

Lc Waikiki'den İddialara Sert Yanıt

Tema Holding, Lc Waikiki Markasının Satıldığına Dair Asılsız İddialar Yayan ve Dağıtanlar Hakkında Yasal İşlem Başlattı.

Tema Holding, LC Waikiki markasının satıldığına dair asılsız iddialar yayan ve dağıtanlar hakkında yasal işlem başlattı.

LC Waikiki'den yapılan açıklamada, son dönemlerde şirketler grubuna yönelik olarak bazı kişi veya kurumlar tarafından, LC Waikiki'nin belirli gruplara satıldığına dair yazılmış bir takım e-postaların dolaştığı bilgisinin alındığı belirtildi. Açıklamada, bu yanlış bilgilerin grubun ülke kalkınmasına yönelik  yatırımlarını ve halkın LC Waikiki markasına gösterdiği ilgiyi gölgelemek amacıyla yayıldığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Şirketimizin ortaklık yapısında herhangi bir değişiklik olmayıp, sözkonusu iddia, tamamen asılsız ve ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan provokatif bir faaliyet olarak değerlendirilmektedir. Bu asılsız iddia ile ilgili adli mercilere gerekli müracaatlar yapılmış olup, idari tahkikat başlatılmıştır.

Şirketimizin ortaklık yapısıyla ile ilgili bilgilere, http://www.lcwaikiki.com/index.php/tr/kurumsal/p/ortaklik linkini kullanarak ulaşabilirsiniz. Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bilgilere ise İstanbul Ticaret Odası internet sayfalarından (www.ito.org.tr) 280213 sicil numaralı firmamız bilgileri görüntülenerek ulaşılabilmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title