Haberler

Lazer Epilasyonda Bir Skandal Daha! Genç Kızın Hem Kolu Yandı Hem de Dövmesini Kaybetti

Güncelleme:

İstanbul'da bir lazer epilasyonu merkezine giden 22 yaşındaki Nazlı K.'nın Frida Kahlo dövmesinin üzerine lazer uygulanınca yanıklar oluştu. Dövme de bozuldu.

İstanbul'da bir lazer epilasyon skandalı daha karakolda bitti. 22 yaşındaki Nazlı K., epilasyon yaptırmak için Avcılar'daki bir güzellik merkezine gitti. Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre; burada lazerli tedavi işlemi uygulanan Nazlı K., belirli günlerde güzellik merkezine giderek epilasyon yaptırmaya başladı.

HEM KOLU YANDI HEM DE DÖVMESİ BOZULDU

5 gün sonra tekrar merkeze giden Nazlı K.'ya epilasyon işlemini Yasemin adında farklı bir kişi yaptı. Ancak iddiaya göre Yasemin adlı personel Nazlı K.'nın kolundaki Frida Kahlo dövmesinin üzerine lazer epilasyon uyguladı. Dövmenin rengi değişirken bazı kısımlar da yandı. Nazlı K. acı hissettiğini ve dövmeye lazer uygulanamayacağını belirtmesine rağmen personel işleme devam etti. Kolunda yaralar oluşan ve dövmesi bozulan genç kadın soluğu karakolda aldı.

'UYARDIM, DURMADI'

Hastaneden rapor alan Nazlı K., "Lazeri yapan kişi eğitimsizdi. Çünkü dövmenin üzerine uygulanamayacağını ben dahi biliyorum. Durması gerektiğini söylememe rağmen, durmadı. Çok canım yandı. Yanıklar oluştu ve su topladı. En önemlisi benim için manevi değeri olan Frida Kahlo dövmemi kaybettim. Şikayetçiyim" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DÖVMEYE LAZER YAPILMAZ

Uzmanlar, lazer epilasyonun dövmeli alana yapılamayacağını şöyle açıklıyor: "Lazer epilasyonda, dövmeli bölgenin 2 cm dışına kadar uygulama yapılmaz. Lazer enerjisinin siyah renk pigmentine odaklanması sonucu dövmenin rengi ne olursa olsun, lazer o bölgeye odaklanır ve çok fazla enerji gönderir. Dövmenin rengini değiştirir ve üzerinde yara oluşmasına neden olur. Bu çok acı veren bir durum meydana getirir ve dövme tamamen bozulabilir."

FRİDA KAHLO KİMDİR?

Nazlı K.'nın bozulan dövmesindeki Frida Kahlo, resim sanatının en ikonik isimlerinden. Kahlo, almadığı kaş, bıyık tüyleri ve yerli kıyafetleriyle döneminin güzellik standartlarını sarsan isim olarak tanınıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Frida Kahlo Habertürk İstanbul Avcılar 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title